Aktuellt

Ingen fasta för mig!

image

Inne att fasta nu.

Vetenskapens värld pratade periodisk fasta igår. Utan att ha sett programmet kan jag  fastslå att för egen del kommer det inte att ske. Utan mat överlever inte denna kropp.

Och nej. Jag kommer inte ändra mig på den punkten.

8 Kommentarer

 • Svara
  Snorkkis
  26 mars, 2013 kl 20:23

  Inte heller testa det där med att ha en restricted dag och en frossardag där det vrids hamburgare? Ne, skojade bara… tror du gör klokt i att tanka kroppen bra.

 • Svara
  Minatraningstajts
  26 mars, 2013 kl 21:15

  Samma här, fast skulle egentligen vilja testa! Ser dock inte att det skulle passa min kropp. Plus att den ju funkar som det är!

 • Svara
  Rund är också en form!
  26 mars, 2013 kl 22:17

  Jag missade faktiskt programmet (tyvärr).
  Men är lite nyfiken på PF. Det låter ”lättare” än vanlig fasta (som låter helt galet). Men som du säger, i grund och botten tror jag på att äta regelbundet så jag vet inte riktigt. Funderar… :-)

 • Svara
  JHH
  27 mars, 2013 kl 09:30

  Har kollat på det nu…och är nu tusen frågor och funderingar…
  Jag kan liksom inte riktigt bestämma mig för om jag tycker det är bra eller dåligt.
  Det känns som det är många bitar som saknas.

 • Svara
  Gert Persson
  27 mars, 2013 kl 13:26

  Jag fastade skulle fasta en vecka en gång .Jag tog med juicer och andra drycker till jobbet.På kvällen slängde jag mig rakt in i skafferiet.Sen var den fastan slut.:)

 • Svara
  mammaspring
  27 mars, 2013 kl 22:44

  Har flera gånger försökt fasta och flera ggr per år tvingas jag till det pga sjukdom. Det är vidrigt!! Orkar inget, blir sur och tvär! Nej . fasta är inget för mig heller!

 • Svara
  Lotta
  27 mars, 2013 kl 23:26

  Jag tror det finns poänger, och det kan nog vara bra. För vissa kan det nog ha bra resultat, fast det beror naturligtvis på vilka resultat man vill ha oxå. Jag har inte sett programmet själv, men vi pratade lite om det på jobbet för någon hade sett. För mig skulle det INTE fungera, ingen idé att testa överhuvudtaget. Jag måste äta, ofta! Funkar varken fysiskt eller mentalt annars. Hungrig så jag får ont i magen, sur och grinig, illamående, yr och snurrig när jag reser mig upp för fort blir jag ju oavsett om jag ätit eller inte. Dessutom tror jag på att man behöver bra energi i kroppen för att kunna få till träningspass med kvalitet, och nå resultat med det.

  Jag dissar inte fasta, även om jag nog på många sätt är ganska skeptisk, men jag tror nog att det kan vara bra för vissa, eller under vissa förhållanden, beroende på vad man har för syfte osv, men personligen skulle jag aldrig göra det.

 • Svara
  starkochsnabb
  3 april, 2013 kl 16:44

  Jag kör Periodisk Fasta sedan i somras. Har mitt ätfönster ca kl 12-20 och genomför i stort sett alla mina träningspass (styrka som löpning) under fastan, på morgonen. Det funkar kanonbra för mig och jag har alltid fullt med energi när jag tränar.

  Det började som ett sätt att gå ner i vikt och när jag var nöjd med minskningen ökade jag på mängden mat men fortsatte med fastan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.