Aktuellt

Same same

2013-02-11 07.29.12

Tur att jag prenumererar. För jag hade ALDRIG upptäckt att det kommit ett nytt nummer i hyllan…  Blått som blått. Tjej som tjej.

7 Kommentarer

 • Svara
  Malin
  11 februari, 2013 kl 09:53

  Kom i form/maxa formen/toppa formen på majoriteten av dessa omslag.. Sen som du skriver ”samma” tjej o blå nyans på alla, och ofta likartat innehållsmässigt.. Förstår nu att jag blev less o sa upp min prenumeration.

 • Svara
  Anna
  11 februari, 2013 kl 10:37

  Har faktiskt slutat prenumenera. Blir jag sugen så kan jag rota upp ett gamalt nummer, ändå samma text mer eller mindre…

 • Svara
  A
  11 februari, 2013 kl 12:35

  Tycker de är rätt soft ändå att bläddra i något analogt även om nytt nummer känns som vilket nummer som. Om man vänder på det, om ni skulle publicera en tidning om ett nischat ämne, vad skulle ni göra för att innehållet inte skulle kännas som samma år efter år?:)

  • Svara
   Anna
   11 februari, 2013 kl 15:14

   Nej det är klart inte ämnena går att variera i oändlighet. Jag reagerade mest på framsidan. Det finns ju andra motiv än tjejer mot blå himmel. Kanske en kille, ett par fötter, en annan färg på himlen… någon av alla fantastiska foton de brukar ha på insidan kunde ju passa. Typ :)

 • Svara
  Lisa
  11 februari, 2013 kl 21:54

  För att göra det ännu värre så är det dessutom samma tjej (eller kille) om man köper tidningen i ett annat land. Exakt samma bild fast man kanske byter färgen på kläderna.

 • Svara
  Ingmarie
  11 februari, 2013 kl 23:19

  Verkligen trista omslag! Men jag tycker nog att innehållet har ändrats en hel del sen Stefan tog över. T.o.m jag som hållit på i så många år finner intressanta artiklar. :-) Den är absolut inte ”värre” än något annat månadsmagasin tycker jag där det kan upprepas i de oändliga om hur man ska komma i gång, hur man får snyggast rumpa, vilka kläder/smink/frissor som gäller, recept o.s.v o.s.v. :-)

 • Svara
  Mia
  17 februari, 2013 kl 11:48

  japp!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.