Aktuellt

Right on target!

image

Det finns olika sorters spinning. De flesta förknippar nog spinning med kräkjobbigt, pulstoppar, mördarbackar och tokintervaller.  Mitt onsdagspass är nog lite åt det hållet. Med det behöver inte vara så.

Mitt lördagspass har helt andra syften. Jag vill låta mina deltagare hitta sin inre maskin, ni vet Duracellen, som bara går och går. Jag vill fokusera mer på uthållighet än maxjobb, känsla mer än puls. När jag ser fåniga leenden snarare än spända underkäkar, då vet jag att vi är på rätt spår.

Och när jag läser en statusuppdatering som ovan gläds jag åt att jag lyckats förmedla precis det jag ville. Underbart!

3 Kommentarer

 • Svara
  Lina
  1 december, 2012 kl 20:37

  jag älskar sådana pass, få gå in i cykelbubblan och hitta en härlig känsla!

  vilken underbar statusuppdatering! skulle gärna vilja vara med på ditt lördagspasss!

 • Svara
  Johan Thörnblad
  1 december, 2012 kl 20:51

  Spinning är härligt!

 • Svara
  Ingmarie
  2 december, 2012 kl 00:33

  För att du är bäst förstås! Men vad var det där du skrev om på FB?Som var helt galet sjukt..?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.