Aktuellt

Philips wake up light…

Idag skulle det ske. Premiären med Philips wake up light. Ett harmoniskt uppvaknande till soluppgångs-ljus och fågelkvitter. Klockan 06.45 skulle lampan börja sprida ett orange sken och en kvart senare skulle ljuset ackompanjeras av fågelkvitter.

06.40 vaknar jag av mig själv (på en söndag!!!). Försöker desperat somna om för att liksom inte bli snuvad på konfekten. Jag vill ju också känna hur det känns att vakna i soluppgången.

Lyckas inte. Istället får jag ligga och betrakta Fredrik i hans uppvakningsprocess. Av det mysiga ljuset märker han inget. Han ligger still som en klubbad säl. Efter 30 sekunders fågelkvitter reser han sig hastigt upp och blänger på klockan. Förundras över ljuset och ser precis lika förvirrad ut som vanligt. Men han är i alla fall vaken. Och det är ju huvudsaken!

I morgon ställer jag klockan på 06.20 och ger det en ny chans. Förmodligen vaknar jag 06.04…

Klockan 20.00 ikväll redovisar jag vem som vinner en egen väckarklocka. Stay tuned.

3 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  16 december, 2012 kl 19:15

  Hej! ett tips, om det är Fredrik som har svårt att vakna, är det han som ska ha klockan/lampan på sin sida sängen (inte du)
  Jag har en och den är toppenbra. Den står på min sida och väcker mig den svårväckta kvinnan, mjukt och behagligt på gott humör. Mannen vaknar han också, men han behöver inte lampan :-) och slipper att hans kvinna är vresig och seg!! Testa!!

 • Svara
  Cherie Mårtensson - Mamma till Emma med löparskorna i handen
  16 december, 2012 kl 19:25

  En sådan skulle behövas när man imorgon ska upp kl. 05,00 för första gången efter 1,5 år som mammaledig ;) haha

 • Svara
  Johan
  16 december, 2012 kl 21:12

  Låt stackarn sova. :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.