Aktuellt

42 Raw

2012-12-28 11.55.26

Trots ett iskallt Köpenhamn lyckades jag lura sällskapet till raw food lunch igår. 42 Raw på Pilegaede ligger bara ett stenkast från Abercrombie & Fitch och passar liksom strålande när man dränerat sina energireserver på shopping.

Restaurangen är mini-liten. Bara två runda bord, 4 fönsterplatser och något man kan klättra upp på och sitta på. De sistnämnda faller dock bort när man har två pensionärer i sällskap. Som dessutom dött chockdöden inne på Abercrombie…

Stället är sparsmakat och rent. Skulle jag skriva. Men ångrar mig. För rent var det inte. Tallrikar som inte plockats bort och smutsiga bord känns inte jättekul.

2012-12-28 12.04.27

Vi väljer lasagnen med squash, tomater, valnötter, pesto och cashewkräm. Den är god men inte rawfoodhouse-god. Ganska kletig och saknar olika konsistenser, allt är lite samma. Men som sagt, den smakar gott.

Hoppar över rawfoodbollarna och tar efterrätten på ett mer ordinärt ställe. Men ska ju inte chocka pensionärer och tonåringar för mycket.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.