Aktuellt

Pirrigt

image

Jag jobbar som gruppträningsansvarig på Time Sportclub i Kävlinge. I morgon förökar vi oss och startar ytterligare en anläggning i Löddeköpinge. Hela veckan har gått åt att ställa kettlebells i fina färgglada rader, att packa upp stepbrädor och testa ljudanläggningar och headset (gick så där utan röst…).

Nu är allt på plats och i morgon slår vi upp portarna. Och jag känner mig som ett barn på julafton. Längtar efter att se lokalerna fyllas med träningsglada människor. Efter att höra ljudet pumpa ur den grymma musikanläggningen.  Såklart också efter att träna, men någon måtta får det vara på roligheterna…

Bor ni i närheten tycker jag ni ska komma förbi! Gratis träning fr om i morgon och en vecka framåt.

1 kommentar

  • Svara
    Fröken Fräken
    18 oktober, 2012 kl 16:06

    Aha! Det ligger ganska nära mitt jobb. Nästa vecka ska jag minsann träna ikapp allt jag inte kunnat träna under denna vecka. Då kommer jag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.