Aktuellt

Happy fredag!

Som bloggare får man med jämna mellanrum erbjudanden om att testa saker. Det kan vara allt från kläder (alldeles för sällan tyvärr), till rakhyvlar, shampoo och mat. Oftast tackar jag nej (om det inte är träningskläder då förstås!), pga att produkten i sig inte tilltalar mig. Men ibland blir jag nyfiken. Kanske för att produkten verkar bra, eller för att den verkar helt crazy. 

I somras tackade jag ja till två produkter:

1) En hållnings-sele från Posture som man visst ska få bra hållning av. Lite mer ståtlighet i tillvaron kan ju inte vara fel.

2) Babyfoot mirakelkur för att få babylena fötter. Efter vårens problem med kraterdjupa blåsor, som sedan följdes av krokodilskinn under fötterna, kom detta erbjudande som en skänk från ovan. Så jag sa ja.

Sedan hamnade allt i ett skåp och nu börjar påminnelsemailen hagla. Har du testat? Tyckte du om det?

Därför firar jag fredag så här:

IMG_5184
Happy fredag liksom…

IMG_5187 IMG_5186

Återkommer med resultatet. Om jag inte halkat och slagit ihjäl mig i mina plastskor…

Hur firar du fredag?

5 Kommentarer

 • Svara
  Malin
  14 september, 2012 kl 17:28

  Babyfoot är bra! Det fungerade bättre första gången. Man blir lite chockad när fötterna börjar ”trilla av”. Jag gjorde dundertabben att köra babyfoot innan sandalsäsongen var över! Det var sådär lagom trevligt…. Hoppas du blir nöjd!

 • Svara
  soffans
  14 september, 2012 kl 18:36

  Hahaha, flott :D ! Happy fredag på dig!

 • Svara
  föräldrafitness
  14 september, 2012 kl 20:14

  Skönt att gå och lägga sig med lena fötter, trevlig fredagkväll!

 • Svara
  Annamaria
  15 september, 2012 kl 10:51

  Prövade en liknande produkt för en månad sedan, Footner, från apoteket. Efter en vecka började verkligen all hud under fötterna att trilla av. Ett tips för att slippa hålla på och lämna hudhögar efter dig i flera dagar är att när det har börjat stoppa ned fötterna i ett varmt fotbad och sedan med handduk gnugga av huden som då bara rullar av. Jag fick superfina fötter och de är lika fina än :)

 • Svara
  Erica
  16 september, 2012 kl 22:04

  Jag har funderat på att testa just de där! Jag väntar med spänning på vad du tyckte om babyfoot!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.