Aktuellt

Dan före dan…

Ju längre den här dagen går desto mer inser jag att Stockholm marathon 2012 handlar mer om att överleva än om att springa fort. Vädret i Stockholm är värsta tänkbara: 8 grader, regn och kraftig vind. Jag fryser ända in i märgen. Mina fingrar och tår har antagit en lila ton.

I morgon utlovas kulingvindar. Åt fel håll när man ska över Västerbron dessutom.

Jag kan inte hjälpa det men jag taggar till lite. Jag ska visa detta skitväder var skåpet ska stå. Det kommer bli min värsta marathonupplevelse någonsin, men det kommer att vara kul att tänka tillbaka på eländet efteråt.

Och redan nu drömmer jag om belöningen. En varm sjuhelsikes stor varm choklad. Eller två.

Vår uppladdning i bilder:

IMG_4432   Photo 2012-06-01 13 43 05
Lunch på Kura. Efterrätt på Cupcake Sthlm. Gudrun mina vänner, ni måste smaka Gudrun!

Photo 2012-06-01 15 26 47 IMG_4433
Provar nya skor (i strl 112) och ägnar oss åt planlös shopping innan mellis på Blueberry. Antioxidant-boll och grymmegod smoothie på Goji, nypon, jordgubbar, hallon, banan, havremjölk och Agave.

IMG_4437 IMG_4438
Hämtar nummerlapp och glider in på sportmässan. Svär en smula över det dåliga utbudet. Urplockat i de mindre storlekarna och jag slipper ruinera mig.

IMG_4442 Photo 2012-06-01 20 09 15
Unnar mig 15 minuter vadmassage istället. Och en anti-skavsårs-salva.

Det är nära nu. Ladda ladda ladda.

4 Kommentarer

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.