Aktuellt

TACK!

image
För er som sprang… bilderna ligger redan uppe på marathonfoto.com.  (och JA, det gör ont att persa…)

Tack för alla era fina kommentarer! Och roligt att läsa om era prestationer, med eller utan kjol.

Nu är det måndag och livet knatar vidare. Men jag fortsätter suga på min karamell. Försöker att njuta av den lite till innan jag vänder blad. Försöker få mer valuta för pengarna.

Och under tiden fortsätter jag hosta. Ett Göteborgsvarv gjorde inte precis underverk för rethostan men när den nu har fått lite mer kraft inbillar jag mig att den kanske lyckas få med sig eländet upp från lungorna.

Ha en underbar måndag alla! Och en ingefära-skål på det!

4 Kommentarer

 • Svara
  a
  14 maj, 2012 kl 08:31

  Grattis till perset :) Är så avis på den där känslan av eufori. Jag är nöjd med min tid, men mycket vill ha mer. Öppnade hårade än sydkustloppet, gick all in. Kändes bra, benen var pigga, de va glädje att springa. Efter 6km insåg jag att gpsen var helt off – tänkte att de är skitsamma, njut av varvet nu så jag gjorde det. Grym känsla på göta älvbron att sätta sig som ett frimärke i ryggen på en som passera sen springa förbi ett långt lemmeltåg av folk :D

  Precis som du har jag känt lite i halsen innan, många runtomkring har varit förkylda och igår blomma de ut i total feber. Så de blir inget blodomlopp imorgon men sjukt skönt att fick vara kry tills efter loppet!

 • Svara
  Jenny
  14 maj, 2012 kl 11:08

  Här kommer ett stort grattis till din fin-fina tid i efterhand! se nu bara till att bli fri från hostan!

 • Svara
  mammaspring
  14 maj, 2012 kl 21:38

  Stort grattis!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  15 maj, 2012 kl 15:07

  a – bra tajming med förkylningen! Om du hinner bli frisk till på lördag ses vi kanske på kävlingerundan, eller?

  Jenny – tack snälla du! Hostar vidare lite till och hoppas det släpper snart!

  Mammaspring – tack!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.