Aktuellt

Löparskodjungeln…

image
Tips från Sara. Adidas Adizero Boston. Kan den funka?

Snorkkis skrev ett inlägg om löparskor och fick miljoner tips bland kommentarerna. Nu hoppas jag på samma lycka.

Vill ha en smal sko, hyfsat lätt (typ DS trainer), lätt pronationsstöd och inte för tjock i hälen.  Ska funka på distanspass och hinna springas in innan nästa helg…

Dubbelsockar i all ära men jag behöver skor också.  Vågar inte köra Newtons på maran och mina Skyspeed har plötsligt växt och känns som självaste finlandsfärjan på mina fötter.

Jag åker nu. På löplabbet/runner’s store i Malmö om en halvtimme. Skynda er!!!

(och nu säger vän av ordning att allt det här borde de kunna hjälpa mig med på affären…i 30% av fallen är det sant. Resterande 70% förväntas man tyvärr kunna allt själv, så det är lika bra jag kommer förberedd…)

8 Kommentarer

 • Svara
  Coyntha
  23 maj, 2012 kl 13:30

  Jag har också ett par ADIDAS Adizero Aegis 2 Dam och jag älskar dem! Jag tror lite mer än mina DS-trainer.
  Kolla:
  http://coyntha.wordpress.com/2011/09/16/nya-skor-2/
  Jag tänker springa med dem på lördag!
  Lycka till :)

 • Svara
  Träningen och livet
  23 maj, 2012 kl 13:30

  Jag är ingen skoexpert, men skon ovan har jag provat och den passar in på beskrivningen.

 • Svara
  Staffan
  23 maj, 2012 kl 14:50

  Behöver du pronationskilen så är mina tips Saucony Fastwitch, Adidas Adizero Tempo, Brooks ST Racer eller Asics DS Racer 9. Just Brooks Racer sprang jag maran med 2010 om det är en marasko du letar efter men jag tror att även DS Racer kan vara en bra marasko för dig!

 • Svara
  Träningsglädje
  23 maj, 2012 kl 14:51

  du skulle kollat med snabbafotter.se, han är skonörd så det skriker om det. gillar också boston. och adios! fast han gillade förra adiosen bättre än nuvarande.

 • Svara
  Johanna
  23 maj, 2012 kl 18:58

  Saucony Mirage kan passa in på beskrivningen. De är kanske inte superlätta, men de är inte heller jättetunga. De är riktigt sköna och jag är annars också såld på Sauconys skor.

 • Svara
  Em
  23 maj, 2012 kl 20:12

  Jag gillade inte Boston, alls. Tittar på Mirage och Kinvara 3, olika men dock.

 • Svara
  anneliten
  23 maj, 2012 kl 22:59

  Svårt att ge andra råd om skor. Men om dina vanliga känns stora så är det väl bara bra. Fötter sväller under maran ju. I alla fall mina. Sprang förra maran i vad jag tyckte var för stora adizero – gick skitbra. En enda liten blånagel på pektån och inga blåsor. Jag brukar smörja in fötterna med glidmedel innan förresten.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  23 maj, 2012 kl 23:06

  Coyntha – jag provade dem men tyckte de var för hårda/stumma. Jag har problem med en nerv som gör att foten börjar ”brinna” om jag har för hårt under framfoten. Så den gick bort :) Men de var galet snygga!

  Träningen och livet – den fick jag inte ens prova, hon tyckte jag pronerade för mycket :O

  Staffan – det blev en annan Brooks. Helt otippat men fruktansvärt skön, brooks pure connect.

  Träningsglädje – får kolla med honom nästa gång då. Fast nu ska jag banne mig inte köpa fler på ett tag :)

  Johanna – provade ett par saucony (vet inte vilken sort) men de var jättebreda och kändes klumpiga. Men det var kanske någon annan variant.

  Em – svårt sånt här! Men kul :)

  Anneliten – jo fast de är så stor att fötterna bara glider omkring. På ovansidan liksom. Och där ska det väl inte svälla. Funderar på att lämna dem i en buske vid 30 k så jag kan byta ifall fötterna protesterar av de nya….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.