Aktuellt

På önskelistan

Det är inte ens nära tills jag fyller år och julafton är om möjligt ännu längre bort. Men jag har börjat fila på en önskelista…

1) TRX

2) Plyobox

Tänk så här:  En löptur i vårsolen. TRX:en runt midjan. Stannar till i en skogsdunge med nyutslagna träd. Det luktar vår. Tar min TRX och svingar upp den i ett träd. Tränar. Njuter. Springer hem på lätta ben.

Låter det inte underbart? Synd som sagt att jag fyller år i oktober…

Sen gick jag igång lite på Katarinas mål att kunna göra handstand, chins utan assistens och toe-to-bar under 2012. Och till det behöver jag ju bara ett räcke (och någon som lyfter mina ben under det första halvåret). Det kan man väl få i morsdagspresent?

5 Kommentarer

 • Svara
  Uppochhoppa
  28 februari, 2012 kl 09:34

  Fin lista. Chins kan du få hjälp av en stol som du ställer under också, att bara ta lite stöd mot med fötterna!

 • Svara
  Träningsglädje
  28 februari, 2012 kl 09:56

  ja trx vill jag också ha. boxarna tänker jag mig att man kan improvisera ihop på ett lättare sätt. men en önskelista är ju alltid en önskelista! :)

 • Svara
  Cecilia
  28 februari, 2012 kl 16:20

  Jag gjorde min egen ”trx” av spännband. Billigt, men bra. Att den inte ser lika dyr ut bjuder jag på. Som fattig småbarnsförälder får jag vara inovativ. Har i allafall använt den både inne och ute och funktionen är det inget fel på!

 • Svara
  Katarina
  28 februari, 2012 kl 21:07

  Hejja dig!!
  Jag köpte ett gummiband som hjälp. Kör negativa chins i smithmaskinen. Låååångsamt, låååååångsamt ner. Sen ställer jag mig på golvet och går tillbaka till utgångsposition med stången vid hakan.
  Och så kör jag hela chins med hjälp av gummibandet.
  Är inte i mål, men det händer saker och det SKA gå.

  Handstand är mer läskigt…

 • Svara
  Anna (orka mera)
  29 februari, 2012 kl 13:49

  Uppochhoppa – tack för tipset! Jag hade som nyårslöfte typ 2005 att jag skulle klara till midsommar. Fast jag specade inte vilken midsommar, kan det bli 2012???

  Träningsglädje – Man kan hoppa på det mesta. Bänkar utomhus funkar utmärkt. Men när man får önska sig så är det ju kul med en alldeles egen :)

  Cecilia – smart! Fast jag gissar att jag är lite för ohändig för att lyckas med samma sak. Min tumme sitter inte ens mitt i handen utan typ på månen!

  Katarina – tack för dina tips! Fast var sitter gummibandet??? Utveckla gärna :) Handstand blir spännande. Jag har kunnat, en gång för miljoner år sen!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.