Aktuellt

Morgonstund…

07.00 och klar för avfärd. 75 km cykling för mig, 35 för dottern:

IMG_5062

Tog mig runt även om jag mest fungerade som bromsklots i sällskapet. Nu väntar lunch och hejarklacksarbete. Det vankas ju Kävlingerunda i eftermiddag och jag är inte alls avundsjuk på de lyckliga som springer. Tro inte det. Nejdå. Inte alls…

6 Kommentarer

 • Svara
  Viveca
  3 september, 2011 kl 16:16

  Nu får du skärpa dig!!! Du var ingen bromskloss och förresten så hade vi inget att skynda oss till för vi visste ju att vi skulle hinna till löparna även om vi pick-nick cyklade. Tyckte vi var super duktiga:-)

 • Svara
  Gert
  4 september, 2011 kl 17:31

  Cykla kl 7 på morgonen.Nåja jag gick upp kl 7 för att spela bowling i Trelleborg.Har du omvänt dottern till cykling nu?:)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  4 september, 2011 kl 22:34

  Viveca – okej då, vi var jättebäst. Trevligt slemmigt sällskap hade vi visst också :)

  Gert – nej det är ingen risk, hon tycker mest det är långtråkigt….

 • Svara
  Viveca
  4 september, 2011 kl 22:50

  Fripassagerare ogillas skarpt. Ungefär som cyklister som snål åker och aldrig går upp och drar. Några sådana har vi råkat på…..

 • Svara
  Johanna Lans
  5 september, 2011 kl 20:00

  Om man vill ”prova” att börja cykla men har egentligen en ganska kass vanlig gammal cykel… Är de värt att kika på en begangnad lite ”finare” cykel?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  5 september, 2011 kl 20:55

  Viveca – fast vissa fripassagerare är liksom mer äckliga än andra. Fast om jag var en slemmig långsam snigel skulle jag också flyga upp och sätta mig på någons jacka så jag fick åka lite fort som omväxling.

  Johanna – har du en vanlig cykel eller en racer. Livet blir mycket roligare med racer, det går liksom inte att jämföra. Du har ingen du kan låna av för att se om du tycker om?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.