Aktuellt

Sista inlägget om Stockholm marathon…

Årets stora mål har passerat, men den stora post-mara-depressionen har ännu inte infunnit sig. Njuter fortfarande av min prestation och suger på karamellen någon dag till innan det är dags att flytta blicken framåt.

DSCF5935

Först vill jag passa på att tacka alla för ert stöd, ert pepp, era lycka till och era grattisar. Både här på bloggen, på mail, facebook och telefon! Jag blir så glad, och er omtanke är ju anledning nog att springa en gång till.

Jag är grymt nöjd med mitt lopp, förvånad men nöjd. Jag är fast övertygad om att jag kan gå under 3:20 med fler långpass i kroppen. Kändes så uppenbart att det var just den biten som saknades. DET får bli mitt mål till nästa år!

Men först väntar diverse millopp och ett backigt läskigt Lidingölopp i september.  Och dit ska jag komma väl förberedd, med många backpass i ryggen. Så säger jag varje år och hittills har det aldrig hänt. Får se om det blir annorlunda detta år…

5 Kommentarer

 • Svara
  Kicki
  30 maj, 2011 kl 18:54

  Jag var överlycklig efter min första halvmara, Gtb-Varvet, trots att jag missade 2 h gränsen med 6 min och kände att jag inte orkar vänta ett helt år!!! Nu har jag lyckats övertala de andra att vi tar Sthlm halvmara i sept istället för hässelbyloppet (milen) i okt… Då får vi en anledning att fortsätta med lite längre rundor under sommaren också… Det är ett gift, en drog – av bästa slag!!! :)

  Hoppas få se lite av shoppingen också efter ditt lyckade lopp… ;)

 • Svara
  anneliten
  30 maj, 2011 kl 22:40

  Samla backpassen i de där snygga benen istället ;-) Vi ses på ön.

 • Svara
  Västgötskan
  31 maj, 2011 kl 08:42

  Du kan inte skicka vidare kreditkortet till västgötska slätten? Att jag sprang 3 km på (nästan) 6 min-tempo måste väl räknas som en bedrift också…? Ha ha! ;-)

 • Svara
  Johan
  31 maj, 2011 kl 09:29

  Du kan ju prova lite sanddyns intervaller, gör susen för benen. Har du aldrig funderat på en annan mara? Så som Berlin. Den går ju på hösten och har flackbana, samma avstånd och kostnad som Stockholm, 40 000 löpare, massor av shopping. ;-)
  Jag har inte grattat tidigare så passar på här. Grattis till ett bra lopp!
  Reflekterade också över att den kvinnliga publiken var mer exalterade över din shopping, än över resultatet. :-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  31 maj, 2011 kl 12:52

  Kicki – kul! Stockholm halvmarathon var kanon förra året! Det kommer du att gilla. Kan inte springa det själv eftersom det ligger veckan före lidingö. Kan inte pendla till Sthlm varje helg :)

  Anneliten – smart. Vad ska man ha dem i ryggen för liksom ? :) Får jag använda dig som hare? :)

  Västgötskan – klart det är en bedrift. Men jag tror han håller kreditkortet väldigt hårt närmsta tiden….

  Johan – Jo Berlin funderar jag på varje år. Men så blir det ändå Lidingö av bara farten… Kan hända 2013. Nästa år är det New York.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.