Aktuellt

I morgon är det dags…

DSC00844

Imorgon är det dags för det där jag lovat mig själv att aldrig göra. Markusloppet. 50 km terräng. Kan låta läskigt men jag känner ingen rädsla.

Jag har pushat mig på Stockholm halvmarathon, jag har krigat i Lidingös backar. Det här blir nedvarvningen. Jag har inga tidsmål, känner ingen press. Jag vill ta mig runt, ha roligt, njuta av skogen, naturen, och det oslagbart dåliga skånska höstvädret. Jag vill skratta när leran dränker mina skor, jag vill sjunga när regnet rinner mellan skulderbladen.

En söndagsutflykt i skogen. På en lördag. Med wienerbröd på mitten. Inte så pjåkigt.

0

11 Kommentarer

  • Svara
    Karin
    22 oktober, 2010 kl 19:45

    Lycka till!

    0
  • Svara
    Anna
    22 oktober, 2010 kl 19:56

    Hoppas du får en underbar upplevelse. Ta många kort – om du hinner:) Njut av wienerbrödet och skogen. Stort lycka till.
    Ps. du kommer rocka skiten ur alla i skogen

    0
  • Svara
    Dessi
    22 oktober, 2010 kl 20:19

    Åh! Vad häftigt! Ett sånt lopp skulle jag verkligen vilja springa i framtiden. Lycka till! :)

    0
  • Svara
    Daniel
    22 oktober, 2010 kl 20:22

    Skön inställning Anna! Det kommer bli en riktig bra dag imorgon! :)

    0
  • Svara
    Emelie
    22 oktober, 2010 kl 22:16

    Ha det så superkul! :)

    0
  • Svara
    Thomas
    23 oktober, 2010 kl 08:36

    Lycka till!

    0
  • Svara
    Sara
    23 oktober, 2010 kl 09:19

    Stort lycka till! Var rädd om fötterna, försök att undvika Vilse-stigar och njut! Själv nöjer jag mig med 1 mil i skogen idag…

    0
  • Svara
    Ann-Sofie
    23 oktober, 2010 kl 10:11

    Lycka till idag Anna!

    0
  • Svara
    BoelMaria
    23 oktober, 2010 kl 13:49

    Det kommer gå lysande! Lycka till!

    0
  • Svara
    Linn
    23 oktober, 2010 kl 14:04

    Åhhh vad jag är avundsjuk!
    Vill också….;)
    Njut och käka många wienerbröd för mig också!

    0
  • Svara
    Mats
    23 oktober, 2010 kl 15:03

    Hoppas att det gick bra!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.