Aktuellt

Tågfunderingar…

Sitter och funderar på mitt mål för i morgon. Och metod…

Till saken hör att jag ska springa Lidingö om två veckor. Kan jag maxa på båda eller blir återhämtningen för kort? Och ska jag maxa på ett, vilket ska det i så fall vara?

Med Lidingö finns en extra morot – silvermedalj på 2:38. Jag vill ha den och jag SKA ha den. Kanske inte i år, men någon gång. Vet inte hur formen är i år och om det finns en rimlig chans. Men OM det finns en rimlig chans, sumpar jag den genom att maxa i morgon då?

Anders Szalkai säger att man kan maxa på båda OM känslan finns där i morgon. Går det trögt ska man inte pusha det. Det låter rimligt och jag tror att det är så det får bli. En bra dag i morgon och jag tutar. En dålig dag och jag tar det som träning utan prestationskrav.

Därför kan resultatet bli allt från 1.35 och långväga uppåt. Den som lever får se.

0

11 Kommentarer

 • Svara
  Coach F
  10 september, 2010 kl 11:02

  Det var länge sedan som du blev ”långtidspåverkad” av en fysisk ansträngning. Kör så det ryker. Blir benen trötta utlovas fin massage. Fast då får det nog ha gått fortare än 1:34!

  0
 • Svara
  Jesper
  10 september, 2010 kl 11:07

  Kör hårt och lycka till!

  0
 • Svara
  Andréa
  10 september, 2010 kl 11:41

  Lycka till! Jag kommer och hejar! :)

  0
 • Svara
  Johan
  10 september, 2010 kl 13:15

  Tror inte att du har några problem med att återhämta dig. Men visst är det lite smådrygt på tåget? Passerade precis Södertälje, så inte så långt kvar :)

  0
 • Svara
  Jenny
  10 september, 2010 kl 14:02

  Kör på och satsa friskt, det skulle jag ha gjort! Du har inget att förlora!

  0
 • Svara
  Ann-Sofie
  10 september, 2010 kl 14:24

  Lycka till Anna! Stenhård coach du har – fast ni är ju ett bra team – såklart blir det bra tider!Lindingöloppet blir spännande! Såg att både du och coach F och Torgny startar i samma grupp – där måste man ju vara på plats och se slutfighten….

  0
 • Svara
  Daniel
  10 september, 2010 kl 15:09

  Klart du ska satsa på silvermedaljen, du är ju i grym form och den medaljen kan du bara ta på LL, halvmaror finns det gott om sätta fina tider på nästan hela året ;)
  Lycka till imorgon men spara det där lilla extra till Lidingö tycker jag.

  0
 • Svara
  Sara
  10 september, 2010 kl 20:01

  Jag sitter och funderar på samma sak. Jag har bestämt mig för att köra järnet imorgon kroppen känns bra, är nyfiken på vilken tid jag kan springa på. Sen hoppas jag att kroppen återhämtar sig till Lidingö, men om den inte gör det så är det inte hela världen. Det är första gången jag springer Lidingö och jag har aldrig sprungit 3 mil, så jag tror mest att jag ska insupa stämningen och pejla läget i år, sen kan jag springa snabbt ett annat år.

  0
 • Svara
  Malin L
  10 september, 2010 kl 20:03

  Ta medalj på båda – du är grym!

  0
 • Svara
  Lisa
  10 september, 2010 kl 20:57

  Lycka till! :D

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  13 september, 2010 kl 08:23

  Ann-Sofie – upplagt för värsta spurtuppgörelsen det där :) Jag tippar Torgny först, jag sen och Fredrik sist.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.