Aktuellt

Fett!


Det finns nog ingen som är gladare än jag nu när fett inte längre är bannlyst och livsfarligt. Jag har nämligen alltid haft stor förkärlek för fett medan socker inte alls tilltalat mig på samma sätt. Drack mjölk när alla andra barnen drack saft och läsk. Envisades med starkmjölk när de andra drack blaskig minimjölk och övergav aldrig mitt Bregott ens när Lätt & Lagomdrevet var som allra störst. En näve nötter hade jag i fickan långt innan nöthajpen kom.

Jag älskar avokado, lax, oliver, ägg och kokosnöt. Jag älskar smör och feta mejeriprodukter. Jag älskar när matmodet svänger åt det som är gott. Men man får passa på att njuta. Snart är det säkert farligt igen….

5 Kommentarer

 • Svara
  Snorkkis
  20 april, 2009 kl 18:27

  Ja alltid är det ju nåt som är farligt. Men mår man bra att äta på ett visst sätt, måste det ju bara vara bra! Och många verkar må bra av att äta mycket fett. Att någon skulle må jätte bra av att äta mycket socker har jag faktiskt inte hört :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  21 april, 2009 kl 06:08

  Snorkfröken – nej den varianten har jsg inte heller hört :)

 • Svara
  Dessi
  23 april, 2009 kl 13:06

  Håller med! :)

 • Svara
  Annika
  28 april, 2009 kl 11:45

  Ja, jag gillar också de feta produkterna men har även… suck… en förkärlek till socker. Hur ska det gå ihop?

  Tror att det borde fungera genom att tänka på vårt svenska ”lagom” :)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  28 april, 2009 kl 20:33

  Annika – lagom är bra :)
  Har försökt kommentera på din blogg men jag får visst inte vara med, den bara försvinner hela tiden :(

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.