Aktuellt

En riktig genomsvettning!

Fick gymabstinens här om dagen. För även om jag älskar att springa så vill jag också träna annat som omväxling. Tyvärr har det varit mycket stängt på gymmet och när det väl varit öppet har de få passen inte passat i tid.

Men idag var det alltså dags. Mumsade i mig min favvo-gröt innan jag trampade iväg till gymmet. En timmes förbränningsspinning stod på schemat och jag fick äntligen instruera igen efter 1,5 veckas uppehåll. Det är en speciell känsla att stå där framme och man saknar den när man blir borta för länge. Salen var fullsatt och det är alltid kul. Även om förbränningsspinningen sällan framkallar den där kontakten med deltagarna som vanliga spinningklasser gör. Folk går liksom mer in i sig själv, vissa blundar från början till slut. Och det är ju jättehärligt förståss. Men ibland saknar man ögonkontakten och bekräftelsen på att man inte är helt ute och valsar :)
Jaja, riktigt genomsvettig blev jag och det behövde jag! Det är härligt att träna!

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.