Aktuellt

Löpning för Musikhjälpen

Löpning och Musikhjälpen hör ihop för mig. Så kul att kunna bidra och hjälpa till och samtidigt få springa. Det bästa av två liksom. 2017 nötte jag löpband i Helsingborg under två evighetslånga timmar. Förra året sprang jag lika länge, fast då runt buren i Lund. Klockan fem på morgonen med publik i form av partyprissar på väg hem…

I år sänds Musikhjälpen från buren i Västerås, och såklart har Lonesome runners i vanlig ordning dragit ihop ett evenemang liknande det som gjordes i Lund förra året. Med start på fredag kl 16 springer Västeråsarna i 24 timmars-stafett, och det finns luckor att fylla. Så för dig som bor i Västerås med omnejd: in och anmäl dig till torglöpningen här.

Är du löpare och gillar grejen med musikhjälpenlöpning finns en facebooksida som samlar alla evenemang. Hitta något som passar dig eller lägg upp ett eget.

Jag tänker att jag nog ska skänka en peng per kilometer under veckan som kommer. Eventet ”alla kilometrar räknas” ställer inga krav på var när eller hur. Plättenkelt ju! Äru med eller?

1 kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.