Aktuellt

Tältsäsongen invigd

Vi drog till Söderåsen. För att se om vi fortfarande fick plats i tältet, och om grillade mackor fortfarande smakar magiskt i solnedgång. Med i packningen: en mjölkskumningsmackapär och en kaffekvarn…

Och ja, tältlivet är precis lika najs som jag kommer ihåg det. Vyerna, tystnaden, solnedgången och de grillade mackorna. Magiskt.

 

Fast tystnad varar inte för evigt ens i ett naturreservat. I ett hus på andra sidan ravinen hålls påskparty och klockan 20:30 drar musiken igång.

Av musikvalet att döma är åldersgränsen på festen typ 45, och jag diggar mig till sömns till tonerna av Bonnie Tyler och Flashdance…

Jag fryser om näsan. Utomhustemperaturen är 2 grader och jag har hela garderoben på mig. Utom just på näsan! En långt nerdragen buff löser biffen. Vill inte veta hur jag ser ut…

Vid fyrasnåret känns det som att fågelkvitter hade varit roligare än dunkadunka. Och precis då pausar musiken! För att att dra igång igen en timme senare. Uthålligt folk de där medelåldringarna.

Efter morgongröt i fantastiskt ljus och en kort löprunda avslutar vi utflykten med en utomhusgjord cappuccino. Med barr i…

 

6 Kommentarer

  • Svara
    Sandra
    21 april, 2019 kl 20:32

    Låter underbart med tältning i naturen. Inte lika härligt med dunka dunka dock.

    • Svara
      Anna
      22 april, 2019 kl 20:23

      Tur i oturen att det i alla fall var bra dunkadunka :)

  • Svara
    Johanna
    21 april, 2019 kl 23:59

    Haha, imponerande hålligång ändå! Typiskt att ni hamnade mitt i det på tältpremiären, men det låter ändå fantastiskt! Cappuccino med barr i har jag ännu inte smakat, det måste jag prova nån gång :-)

    • Svara
      Anna
      22 april, 2019 kl 20:29

      Har du vägarna förbi kävlinge lovar jag att bjuda på en :)

  • Svara
    Hannas krypin
    22 april, 2019 kl 09:40

    Bortsett från party och frusen nos så låter det riktigt härligt.

    • Svara
      Anna
      22 april, 2019 kl 20:29

      Det var det! Värt lite nosfrost!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.