Noll koll

Seriösa influencers har stenkoll på sin trafik. Hur folk hittar till bloggen, via vilka länkar och sökord. Jag kallar mig bloggare för att ”influencer” låter för flärdfullt för mig. Och jag har ingen koll…

Men ibland tar jag tag i mitt liv och kollar statistiken. Bara för kul. Ungefär lika ofta som jag ställer mig på en våg eller målar naglarna. Idag var en sån dag. Plötsligt ser jag att jag har en galen trafik från facebook trots att jag inte lagt ut något där själv. Av statistiken att döma är det detta inlägg om RACE DOTS som florerar någonstans.

Och det är ju trevligt att veta att någonstans där ute sitter det folk och läser om när jag fastnade magnetiskt i min egen bildörr. Undrar om någon vågar köpa race dots efter att ha läst inlägget.  Själv har jag återgått till säkerhetsnålar. Eller racebelt om jag är rädd om jackan.

Hur fäster du din nummerlapp?

8 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  15 februari, 2018 kl 22:31

  Säkerhetsnålar. Alla gånger.

 • Svara
  Marina
  16 februari, 2018 kl 06:55

  Inlägget om Race dots gjorde precis min fredag så mycket roligare. Tack!

 • Svara
  Ingmarie
  16 februari, 2018 kl 14:31

  kör med race-belt.
  Och jag har ännu mer noll koll för jag fattar inte ens hur du kollade upp det där… :-O

 • Svara
  Trail och Inspiration
  16 februari, 2018 kl 19:47

  Använder nålar. Men å andra sidan springer jag lopp så sällan att jag inte förstör några tröjor/jackor direkt… ;-P

 • Svara
  Hanna
  16 februari, 2018 kl 21:23

  Det där inlägget var verkligen roligt! :-D Jag fäster med säkerhetsnålar. :-)

 • Svara
  Mia
  17 februari, 2018 kl 13:30

  Ibland brukar jag gå på influencerworkshop. Eller jag har faktiskt bara gjort det en gång. Jag tänkte hela tiden att jag var inbjuden som något annat. Typ underhållning…

 • Svara
  Lisa
  17 februari, 2018 kl 22:12

  Haha. Det var min förtjänst 😀 Jag käkade till ditt inlägg och racedots när nån frågade om dem i gruppen marathontjejer på Facebook

  • Svara
   Lisa
   17 februari, 2018 kl 22:13

   Käkade??? Länkade! Korrektur är visst inte min grej

  Kommentera