Lucka 4 – vinn bästa Gococo-strumporna!

Årets mest ologiska julkalender börjar på lucka 4 och har faktiskt bara två luckor. Den innehåller inga spejsiga övningar, men chansen att vinna grejer. Idag och nästa måndag. Bakom första luckan hittar vi Gococo och deras grymma strumpor!

Jag använder nästa uteslutande strumpor från Gococo och mina absoluta favoriter är no show-strumpan. De är så låga att de knappt syns, men utan att kasa ner och blotta huden för skavsår. En kombo jag faktiskt inte hittat någon annanstans. Fint så. Sommartid alltså.

På vintern är inga glipor välkomna och då kör jag med högre skaft. Ibland jättehöga. Nya favoriten är kompressionsstrumporna i ull som fick big time upp till bevis i gårdagens ruskväder. Galet sköna och varma. Och när de torkat upp luktar de ingenting. Funkar alldeles utmärkt i soffan också. Och på jobbet…

I samarbete med Gococo tävlar jag ut ett kit bestående av en mössa och två par ullstrumpor (kompressionsstrumporna ovan samt ett par lägre Technichal cushion high wool). För att göra vintern lite mer fancy!

Vad du behöver göra är:

1) Berätta vilket lopp du helst skulle vilja springa med dina strumpor

2) Berätta om du slänger strumpor med hål i eller stoppar dem med nål och tråd…

3) Ange den storlek

Vinnaren dras på söndag 10 december.

Inlägget är ett reklamsamarbete med Gococo.

57 Kommentarer

 • Svara
  Sara
  6 december, 2017 kl 20:59

  1) Jag har ju velat springa Stävie trail i flera år nu (fjäsk), men det krockar alltid med min födelsedag, vilket bara det är en dålig ursäkt för varför skulle jag inte få göra något av det bästa jag vet då jag fyller år? Vinner jag så får det bli Stävie Trail 2018!
  2) Jag lagar: för miljön, för glädjen att ha fixat något och för att jag fäster mig vid mina favoriter…
  3) Storlek 38 (med rätt stora vadmuskler) passar mig.

 • Svara
  Camilla
  6 december, 2017 kl 21:05

  1) Jag har aldrig (du läser rätt) sprungit något lopp….(ok, vårruset för 20 år sedan) OM jag skall ge mig in i leken gör jag debut i midnattsloppet i Göteborg.

  2) Slänger! Men jag är inte så bortskämd med fiiina specialsockar, så om man får tag i ett par favoriter, så kanske stoppnålen kommer fram.

  3) Strl 40

 • Svara
  Malin
  6 december, 2017 kl 21:24

  Älskar gococo-strumpor!

  1. Varvetmilen i Helsingborg i mars kan kräva ullstrumpor
  2. Jag lagar mina handstickade ullstrumpor ibland, men de flesta trasiga strumpor åker i bingen
  3. Skostorlek 40 och vadstorlek L

 • Svara
  Bella
  7 december, 2017 kl 15:15

  1. Nyårsloppet i min hemby Nedervetil, där kan varma strumpor behövas…
  2. Strumpor med hål får ett ”tack och hej” från mej!
  3. 39

 • Svara
  Ida
  9 december, 2017 kl 21:57

  1. Mitt absoluta drömlopp att springa strumporna i skulle vara ett av ”The Big five”, har sprungit New York Marathon men hade mer än gärna sprungit det igen, när jag sprang det var det dessutom fyra plusgrader och det hade definitivt behövts ett par härliga ullsockor, alternativt något av de andra fyra (tänk att springa med dessa drömstumpor i London eller Berlin?)!
  2. Skäms lite över att erkänna det men favoritstrumpor har jag svårt att slänga… Har stoppat ett par kompressionsstrumpor för att jag har sådana minnen av dem (vem har löparminnen av kompressionsstrumpor, haha!) men det blir sällan bra, stoppning=ojämnheter=som uppgjort för skavsår. Borde verkligen slänga dem direkt!
  3. Storlek 36 :)

 • Svara
  Katarina Permgård
  11 december, 2017 kl 09:33

  1 Jag skulle väldigt gärna vilja springa Ultravasan, en rätt så läskig utmaning. Jag har gjort vasan med skidor på fötterna och det skulle vara himla kul att prova om det funkar även med löpardojjorna på.
  2 I teorin vet jag hur man stoppar strumpor, har nog gjort det någon gång, men för mig funkar det bäst att fråga mamma snällt. :-)
  3 Stl 40

 • 1 2

  Kommentera