Aktuellt

Äntligen!

När man sprungit så sällan att skorna ser ut att komma direkt från kartongen, trots att de köptes i somras, då gläds man ända in i själen när de äntligen få bli lite leriga och använda! 

Det är fel skor på fel plats. Lätta asfaltskor i hal och lerig skog. Men jag kan inte hålla mig när jag plötsligt har Stävie Trail-banan inom räckhåll. Vill kolla att skogen står kvar och att allt är sin ordning. Vill känna lite på atmosfären i den skog som ligger mig extra varmt om hjärtat.

Egentligen borde jag gråta en skvätt för att de snygga skorna blivit fula. Men det gör jag inte. Jag är bara så in i bängen glad att ha fått vara ute i naturen och gegga ner mig.

9 Kommentarer

  • Svara
    Hanna
    19 november, 2017 kl 20:28

    Så härligt att vara ute i skogen och springa. Förstår att du saknat det.

  • Svara
    Mia
    20 november, 2017 kl 05:57

    Avis på leran! Och glad att ditt ben verkar funka bra nu :) Själv är jag rädd att min nacke kommer att börja skriva brev snart… Eller blötsnön soom höll mig inomhus hela dagen igår. Haha…

    • Svara
      Anna
      20 november, 2017 kl 22:15

      Alltså det funkar. Det där med BRA vetetusan. Men det känns lika mycket att sitta still, gå eller springa. Då kan man ju lika bra springa. Men det är kort och lufsigt. Inga skojiga långpass alltså… :(

  • Svara
    Mari
    20 november, 2017 kl 07:29

    Härligt! Heja dig :)

  • Svara
    Trail och Inspiration
    20 november, 2017 kl 08:56

    De går ju att tvätta. Men jag förstår liiite vad du menar. Bra att du är glad och pepp!! :-)
    Kram M

  • Svara
    Märta Johansson
    20 november, 2017 kl 21:14

    Härligt att du verkar vara springduglig igen!

    • Svara
      Anna
      20 november, 2017 kl 22:16

      För korta distanser springduglig med lite god vilja. Inga fancy långpass eller pass med spänst i steget.. Men allt är bättre än inget!

  • Svara
    Cherie
    21 november, 2017 kl 08:53

    Känns som rätt beslut att börja leta efter trailskor redan nu för mina Asics funkade sådär i skogen… Men ser fram emot att komma och springa i mars :D

    • Svara
      Anna
      22 november, 2017 kl 23:04

      Det är grymt lerigt redan nu. Kan nog vara läge att hitta ett par. Det är ju roligare om man slipper dratta på rumpan. Även om det blir bra bilder till vårt instaflöde :) Ses i mars!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.