Aktuellt

500 spänn för att yoga?

Göteborg i morgon. Egentligen vill jag springa långt i Skatås men benen känns lite trötta efter igår. Det solklara alternativet stavas utomhusyoga. Det ska ju bli sommar i morgon vet ni. Går in på yogobe för att se om det finns några utomhusklasser en vanlig tisdag och hittar att Hagabadet ska ha på sin terrass. Lysande. Mailar för att boka.

image 
Utomhusyoga när den är som bäst…

Får till svar att klassen är inomhus, och damen i fråga undrar var jag fått ifrån att den ska vara ute.

Skickar länken från yogobe och får till svar att de ibland har klassen ute om vädret är fint. Hon kan boka mig och Fredrik för 500 kronor styck. Fast då troligen inomhus.

1000 spänn för att yoga inomhus på sommarens typ första soliga dag. Skulle inte tro det.

Jag vet inte om jag är osedvanligt snål eller bortskämd med icke-storstadspriser men min smärtgräns ligger på 150 kr för ett pass. Var ligger din?

11 Kommentarer

  • Svara
    Johanna
    29 juni, 2015 kl 13:55

    Min smärtgräns är nog ännu lägre. För ett enda pass skulle jag nog inte betala mer än 10 euro och då ska jag verkligen, verkligen, VERKLIGEN vilja gå på det passet. Är van med att allt ingår i mitt gymmedlemsskap, så att betala extra känns surt. Här ordnar yogacentret utomhusyoga (inomhus om vädret är hemskt) gratis nu i sommar (tre gånger i veckan). Man får betala om man vill, men det är frivilligt och valfri summa isfall. Mycket bra koncept och kan säkert locka kunder till hösten då man fått prova på :)

    • Svara
      Anna
      29 juni, 2015 kl 20:35

      Ja utomhuspass brukar ju vara lite mer gratis, eller billigare. Hade tänkt mig max en hundring men satte lite i halsen. Speciellt som hon inte ens visste att de körde utomhus innan jag skickade länken…. crazy!

  • Svara
    Andreas
    29 juni, 2015 kl 19:57

    Beror nog på vem som har det, om de är någon av de duktiga på yogobe hade jag övervägt men tycker jag får yogobeliknande kvalitet av vissa på NW hemma….

    • Svara
      Anna
      29 juni, 2015 kl 20:38

      Självklart beror det på vem det är hur mycket man vill betala. Men i det här fallet har man ju verkligen ingen aning om vem det är. Så nej, vi får hitta på något annat. Ont om yoga på schemat här hemma nu i sommar tyvärr :(

  • Svara
    hopihopi
    29 juni, 2015 kl 20:09

    Min smärtgräns är nog lägre än så. Där jag bor ordnas det parkyoga på sommaren som kostar 12 euro per gång. Nej tack, även om det ser väldigt skönt ut vad jag har kollat på bilderna på facebook-gruppen. Aldrig i livet att jag skulle betala 500 kr för yoga inomhus för ett pass.

  • Svara
    Nina
    29 juni, 2015 kl 20:21

    500?!!! Omg! Nä-ä, smärtgränsen är nådd sedan länge då. För ävenom jag själv är yogalärare och fått gråa hår genom åren vad gäller prissättning, så skulle jag aldrig ta såna priser oavsett i vilket sammanhang jag ordnar en ynka klass. Sen är det annat om det är fråga om workshop eller en annorlunda klass/kurs på flera timmar, men EN klass… no no!

  • Svara
    Rund är också en form!
    29 juni, 2015 kl 20:33

    500 kr för ett inomhuspass??? Haha! Roligt tant…… :-o

  • Svara
    Ingmarie
    29 juni, 2015 kl 20:53

    No way att jag skulle betala 500kr för ett ynka pass även om det var jordens bästa yogi. (Hutr man nu vet det…) 150 kr är max. Möjligtvis 200 om det är superexklusivt. (Bikram är ju ofta tyvärr så där snordyrt…)
    Yoga gratis ute! Du kan ju hålla en egen klass vet jag! Och ta betalt. :-)

  • Svara
    ultrabrdo
    30 juni, 2015 kl 05:26

    Vi har 400kr/termin, eller som nu på sommaren. Gratis, eller 100kr till välgörenhet. :) Ibland är de bra med små orter på landet ;)

  • Svara
    anneliten
    2 juli, 2015 kl 15:59

    500! No way! För fem gånger möjligtvis. Nära mitt kontor på posh Östermalm finns Yogayama där prinsessor sägs synas till ibland (inte för att jag bryr mig) – där kostar det i alla fall 250 kr och det tycker jag är alldeles för dyrt.

  • Svara
    Lotta
    2 juli, 2015 kl 17:46

    500:- är skrattretande för en enskild klass. Jag valde bort att gå på Yoga girl när hon var i Sverige för ett tag sedan för att jag tyckte 500:- var alldeles för dyrt – även för något väldigt exklusivt. Jag var i Stockholm och valde att gå på en funk-klass med underbara Camilla Kostenniemi för några år sedan, på sats och bedömde då att det var värt 200:- men det var verkligen gränsfall. Det är löjliga priser och visar ju bara att de inte vill ha folk som betalar engångsavgift.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.