Aktuellt

Söderåsen

En av löpningens fördelar är att det är så lättillgängligt, att det bara är att gå ut genom dörren.  Men ibland kan det vara värt att lyxa till det lite. Ta sig iväg och upptäcka nya marker. Tugga höjdmeter…

image

I min vanliga tillvaro är löpning en platt historia och höjdmetrarna knappt tvåsiffriga. På Söderåsen finns inte platt. Antingen är det UPP eller så är det NER. Och skulle det vara platt kan man ge sig attan på att det är ett kärr.

Spännande löpning idag alltså. Lugnt och fint med naturliga pulsökningar i backarna. En helt fantastiskt söndagsaktivitet nu när våren står och bankar på dörren. Typ så här:

20 km löpning i alla ära men mest stolt är jag ändå över selfiesarna nedan. Som jag sa till min, av skratt dubbelvikta, dotter: Jag är bara SÅ BÄST!

7 Kommentarer

  • Svara
    Hanna
    12 april, 2015 kl 15:53

    Det låter som ett härligt pass. Dina selfiesar är underbara ju. :-)

  • Svara
    Mari
    12 april, 2015 kl 17:34

    Du är underbart och rundan verkade lika :)

  • Svara
    Träningsblogga-Ida
    12 april, 2015 kl 19:39

    Älskar dina selfies!! Well done!

  • Svara
    Mia
    12 april, 2015 kl 20:12

    Jag gillar dina selfies -de har personlighet = mycket viktigt!! Och de där höjdmetrarna låter underbara!

    • Svara
      Anna
      13 april, 2015 kl 12:49

      Höjdmeter är alltid underbart. Om man vill vidareutveckla sina selfies kan man ta en mitt i backen. Då får man en med rött ansikte och snor på kinden :)

  • Svara
    Lotta
    14 april, 2015 kl 09:06

    Det där är ju selfies på riktigt. Inte såna där jätteposerande, 78 försök innan en blir bra. Jag tog en snor- och dregelselfie för ett tag sedan, för att visa hur jag verkligen ser ut när jag springer – inte alls som Runner’s world-modellerna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.