Aktuellt

Flipbelt vs spi-belt

Jag förstår inte hajpen med Flipbelt. Hyllat till skyarna men i min värld fungerar det mest som en extra bh. I alla fall är det precis där under brösten som det hamnar efter någon kilometer. Men tanken är god och i brist på bättre har jag använt mitt Flipbelt under hela hösten. Det är trots allt skönare än att springa med telefonen i handen.

Idag provade jag en annan variant, spi-belt. Med band som går att spänna. Fickan är mindre men med dragkedja. Jag får utan problem ner telefonen och det är det som är mitt huvudsyfte. Och – tro det eller ej – det kasar inte. Sitter som en smäck runt höften och rör sig inte en millimeter när jag springer. Katching!

Spi-belt – Flipbelt: 1-0

2015-02-24 17.34.38
Jag hade den faktiskt på ryggen men det var så svårt att fota…

22 Kommentarer

  • Svara
    andreas
    25 februari, 2015 kl 10:01

    haha som på beställning. Läste om flipbelt i någon träningstidning sambon släpade hem och de gav intrycket av att vara smidigare men då vet jag! fyndade spi belt på berlin halvmara fjol. Upplever också att den sitter där den ska men fickan skulle varit 2cm längre för min del. Använder bältet på nästan varje pass. Fungerar både att ha fickan fram eller bak tycker jag!

  • Svara
    hejaerika
    25 februari, 2015 kl 10:40

    Åh samma här!! Trodde jag var ensam med att bältet snarare sitter som en BH efter någon kilometer eftersom ”alla” hyllat och sagt att det inte kasar..

  • Svara
    minatraningstajts
    25 februari, 2015 kl 12:29

    Önskar att fler brallor helt enkelt hade rimliga fickor. fattar inte vad som har hänt.

  • Svara
    Johan
    25 februari, 2015 kl 15:36

    Hur står sig din nya löparväst (Salomon vad den nu heter) mot dessa? Om jag har med mig telefon vill jag troligtvis ha med nycklar och kontokort/pengar så dessa bälten känns små.

    • Svara
      Anna
      25 februari, 2015 kl 19:04

      Har bara testat löparvästen en gång och den kändes väldigt bra. Dock hade jag inte tagit den för en kortare runda där jag inte behöver vätska. Då hade jag föredragit ett bälte som bara rymmer det nödvändigaste. Du får lätt ner kontokort/pengar och någon nyckel (kanske inte hela knippan men bilnyckel/husnyckel bör inte vara något problem.

  • Svara
    Förvånad
    25 februari, 2015 kl 16:48

    Jag har inte ens hört om Flipbelt förut, men mitt Spibelt är jag jättenöjd med. Och håller helt med, vart har fickorna på brallor och tröjor försvunnit? Ryggan är ju bra för mera grejs, men den använder jag inte på kortare pass.

  • Svara
    Emilia
    25 februari, 2015 kl 18:00

    Det där är något för mig. Har funderat på vad jag ska göra med min rätt stora mobil. Såg ditt matinlägg nedan, spännande. Jag är också matgalen men inte lika övertygad vad gäller ekologiska grönsaker. Kött däremot känns viktigt att det är etiskt producerat. Läste precis ut boken Den ekologiska drömmen och hoppas kunna komma med en recension.

    • Svara
      Anna
      25 februari, 2015 kl 19:05

      Utveckla gärna dina tankar om ekologiska grönsaker! Låter spännande.

  • Svara
    Ingmarie
    25 februari, 2015 kl 21:28

    Har varit på väg att köpa ett men nu slipper jag fundera. ;-)

    • Svara
      Anna
      26 februari, 2015 kl 10:06

      Vill inte avskräcka någon… verkar ju onekligen funka på många. Men inte på mig :)

  • Svara
    Kari
    25 februari, 2015 kl 22:13

    Jag tror att det är en konspiration: varför sälja en pryl (ett par byxor med en ficka) när man kan sälja två (byxor utan ficka plus flipbelt)? Flipbelt har jag aldrig provat men jag är djupt misstänksam sedan tidigare efter att det var recenserat av typ alla bloggar på samma gång för ett par år sedan. Det luktade för mycket spons och för lite genuin entusiasm…

    • Svara
      Anna
      26 februari, 2015 kl 10:09

      När en hel bloggvärld går igång på samma pryl kan det vara en anledning till misstanke :) Jag tycker det är viktigt att man skriver vad man tycker oavsett om man köpt eller fått prylen!

  • Svara
    Sarah Jaxell
    25 februari, 2015 kl 22:38

    Best ever! Jag had inte sprungit många rundor utan mitt Spibelt, och det har hållt måttet i snart ett år! Men bra att du nu har ett mobilbälte OCH en Flip-bh!

    • Svara
      Anna
      26 februari, 2015 kl 10:10

      Flip-bh! Genialt!

  • Svara
    Sarah Jaxell
    25 februari, 2015 kl 22:39

    Best ever! Jag har inte sprungit många rundor utan mitt Spibelt och det har hållt måttet i snart ett år! Men bra att du nu har ett mobilbälte OCH en praktisk Flip-bh!

    • Svara
      Sarah Jaxell
      25 februari, 2015 kl 22:45

      Det är så bra att jag måste upprepa mig!!

  • Svara
    johanna - älskar, älskar inte
    27 februari, 2015 kl 11:31

    Jag har ett flipbelt (som jag köpt själv!) och älskar det. Kanske har ni fel storlek på ert eftersom det åker upp?
    Mitt sitter ordentligt tight över höften och ändå får jag i massor av saker – mobil, nycklar och kort.

    • Svara
      Anna
      28 februari, 2015 kl 22:27

      Ja så kan det kanske vara. Jag får se om jag hittar någon med mindre storlek som jag kan låna av. För att testa. Vågar liksom inte köpa ett till och riskera att bli med TVÅ nya bh:ar :)

      • Svara
        Maria Sollerman
        8 april, 2016 kl 17:36

        Verkar som du har för liten storlek på flipbelt, kolla deras storleksguide på flipbelt.se

        • Svara
          Anna
          11 april, 2016 kl 06:28

          Det var nog snarare för stort. Ett mindre blev lite bättre men tycker ändå bättre om de som man kan spänna själv.

  • Svara
    Emma
    22 juni, 2016 kl 00:03

    Började fundera på vad jag skulle göra med min nya lite för stora mobil. Spibelt verkar vara lösningen. Frågan är om jag ska köpa vattentätt eller om det vanliga skyddat mobilen mot svett och ev regnstänk?

    • Svara
      Anna
      22 juni, 2016 kl 10:13

      Svett och regnstänk funkar. Regnar det mycket brukar jag lägga in mobilen i en plastpåse. Gillar bältet skarpt. Visste inte att det fanns i vattentätt, men det är klart det kan vara smart. Ibland börjar det ju regna fast det är strålande sol när man ger sig av….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.