Aktuellt

Hösten tjugohundrafemton

I natt släpptes platserna till nästa års upplaga av Helsingborg marathon. Loppet jag liksom utsett till att bli min årliga tradition. Loppet där jag ska vara med och trettioårsjubilera vid fyllda 70…


(Bild lånad från helsingborgmarathon.se)

Men ett marathon utesluter ju andra långa evenemang i närliggande tid. Vi snackar Lidingölopp och Berlin Marathon. Chicago marathon.  Och det känns ju trist att behöva vänta trettio år innan jag får springa dessa godbitar. Därför får jag kanske omförhandla med mig själv vad det lider, men fem i rad ska man väl kunna uppbringa?

Hösten 2015 har jag dessutom en annan plan på agendan. Det tog fyra års mental återhämtning men nu känner jag mig redo för Kävlinge Ultraintervaller version 2.0. Nästa år ser jag framemot en favorit i repris! Jag hoppas ni gör mig sällskap!


Mer startskott för pengarna. Här nummer 2 av 8…

10 Kommentarer

  • Svara
    Johanna
    16 november, 2014 kl 18:49

    Haha, jag börjar också känna mig redo för ultraintervaller igen såhär 4 år efteråt :D

    • Svara
      Anna
      16 november, 2014 kl 20:56

      Haha, galet vilken återhämtningstid det var på den grejen! Har liksom inte hittat suget förrän nu. Då spikar vi november nästa år då? :)

  • Svara
    Richard (rundtramp.se)
    16 november, 2014 kl 18:53

    Jag siktar på att göra massor av Stockholm Marathon, men de behöver inte vara i följd. Vill ju ge mig själv friheten att testa på massa annat kul också!

    Ultraintervaller låter spännande, men ser lite läskigt ut med pickadoll. :)

    • Svara
      Anna
      16 november, 2014 kl 20:57

      Pickadollen var inte hälften så läskig som tanken på att gå ut och springa klockan tre på natten. Men det funkade fint det med :)

  • Svara
    Andreas
    16 november, 2014 kl 19:49

    Slogs med liknande tankar. Att de finns så många andra lopp och utmaningar. Men de får bli när barnen blir större. Tycker också hbgm gör mycket nyttigt som är värt att stödja. Insamlingar till musilhjälpen med löparbur i Helsingborg och stafett som pågår just nu från Helsingborg till Uppsala

    • Svara
      Anna
      16 november, 2014 kl 20:58

      Det låter som vi ses på startlinjen nästa år då? Längtar redan efter cirkusen!

  • Svara
    Ingmarie
    17 november, 2014 kl 20:52

    Jag är helt fascinerad över din planering och framförhållning! Hur gör du? :-O

    • Svara
      Anna
      17 november, 2014 kl 21:50

      Det är bara som det verkar. Jag har ingen framförhållning och skulle gärna slippa ha det också. Gillar att spontanspringa lopp men i många fall fungerar det ju inte att bestämma sig veckan innan. Helsingborg har jag liksom bara bestämt mig för att köra varje år (när det äntligen händer något på nästan hemmaplan…) så det behöver jag inte fundera så mycket på. Och vad gäller ultraintervallerna blev jag bara plötsligt väldigt sugen, och då får man ju se till att boka Malin innan hon hittar på något bättre (finns det?) :)

  • Svara
    Petra
    17 november, 2014 kl 21:40

    Hej hopp!
    Jag blev så fruktansvärt sugen på Helsingborgs maran nästa år! Hmm vågar man?! Som längst sprungit 21 km! Men ja, de e ju ett tag tills dess. =)
    Tack för all din inspiration! Hänger här ofta. Ska snart ta hjälp av dig igen, kanske lägga upp träning mot mara? =)

    • Svara
      Anna
      17 november, 2014 kl 21:51

      Ja, det är klart att då vågar. Det är jättelång tid kvar. Rekommenderar varmt det loppet, det var jättebra! Hör av dig om du vill ha hjälp med något :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.