Aktuellt

Fem för fem

Sara skickade mig en gäng frågor att svara på. En lista. Fem frågor. Här är mina svar…

IMG_9436

1. Vilket livsmedel kan du inte leva utan?
Nötter. Jag har nötter till allt. Till frukost, på maten, till mellanmål, som nödproviant in case of svält och vid extremt dåligt humör när blodsockret kraschat. Varken jag eller mina närmast sörjande hade överlevt utan min ständiga tillgång till nötter. Morgongröten hade också varit direkt problematisk att vara utan. Och min dagliga cappuccino…

2. Godaste efterrätten?
Jag är svag för löst vispad grädde. Till kladdkaka, på semlor eller i hemmagjord jordgubbstårta. Men måste jag välja så väljer jag nog en kladdkaka med salta pistagenötter i. Och grädde till. Choklad och salt är världens bästa kombo.

3. Vad tränar du helst en dag då du har all tid i världen?
Upplevelsespringer. I fantastisk natur, gärna hur långt som helst. Det gör inget om jag råkar passera ett mysigt café men det går också bra med ett enkelt fikastopp på medhavd energi. Slänga ut benen i gröngräset och njuta lite innan jag springer vidare.  Bara låter känslan styra utan stress över NÄR jag behöver komma hem igen. I nuet, i stunden. Springer.

4. Bästa träningsredskapet?
Egna kroppen. Den har jag alltid med mig och det finns oändligt med övningar att välja bland. Ska jag välja ett “riktigt” redskap så gillar jag hantlar.

5. Vad är du tacksam för just nu?
Livet. Min familj. Och alla de möjligheter de tillsammans ger mig. Jag är tacksam för möjligheten att träna mycket, styra mina egna tider och resa. Uppleva världen i och utan löparskor. Jag är tacksam för allt.

Jag skickar vidare frågorna till Tajtsen, Malin, Nina, Anneliten och Mia.

4 Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.