Aktuellt

Lululemon och W-Sportswear

IMG_0522

Sist jag var i New York ramlade vi in på Lululemon. Jag blev kär i HELA affären och kommer ihåg att jag sa till Fredrik att om det var någonstans jag skulle göra slut på ALLA mina pengar så var det här. (Jag skulle till och med ringa mamma för extra-lån om spargrisen sinade). Därför längtar jag lite extra efter att kliva in i den affären igen. Att hitta de där kläderna som inte finns på varenda Stadium här hemma.

För er som inte ska bo på Lululemon nästa vecka vet jag att W-Sportswear lottar ut ett kit av de svartguldiga kläderna jag visade upp för ett tag sen. In och gilla och dela så kan du också få något nytt i garderoben!  Nya träningskläder är ju aldrig fel och det kan ju vara skönt att slippa springa ett marathon för att få dem…

wallderinskatavling

2 Kommentarer

  • Svara
    traningsgladje
    24 oktober, 2014 kl 10:11

    jag delar inte riktigt lululemonhajpen faktiskt. finns vissa grejer som är snygga men i övrigt är det rätt dyrt tycker jag. fabletics däremot – DET ska jag leta upp!

    • Svara
      Anna
      24 oktober, 2014 kl 10:36

      Det är jättedyrt! Fast de kläder jag köpte sist har jag bott i så slår man ut det på 730 dagar blir det överkomligt dagspris :) Fabletics verkar också spännande, jag får spara lite av reskassan till det med.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.