Aktuellt

Rätt beslut?

Jag har valt att hoppa av som ledare för TNT Malmö. Av olika anledningar, men mest för att tiden inte räcker till. Jag bor långt från bokskogen och det tar mig i princip hela kvällen att leda mina pass där. Kvällar är förövrigt en bristvara och nu när jag fått möjlighet att leda företagslöpningar i Malmö på dagtid har jag bestämt mig för att prioritera det. Ikväll var sista kvällen med gänget.

image

Korta intervaller. 30 sekunder- 60 sekunder – 90 sekunder. 4 gånger.  Det kunde ha räckt där, men jag ville liksom ge dem en avskedspresent. Så jag spexade till det med en Tabata på slutet: 20 sekunder tokhårt med 10 sekunder vila. 8 gånger.

Problemet var att jag hade så fantastiskt roligt. Glada människor, galna intervaller, en underbar sensommarkväll och pigga ben på det. Det får mig liksom att fundera på om jag fattat rätt beslut. Jag trivs ju här!

12 Kommentarer

  • Svara
    Kari - långlöpare och (snart) kanalsimmare
    2 september, 2014 kl 22:02

    Jag har till slut lärt mig att man inte kan göra saker bara för att det är roligt (speciellt inte om man råkar vara en sådan som tycker att det mesta är roligt) utan att man måste göra sådant man mår bra av. Så jag tror att det är rätt beslut, även om du har haft det roligt när du varit där!

    • Svara
      Anna (orka mera)
      3 september, 2014 kl 10:41

      Ja jag tror det med, innerst inne. Men det var så typiskt att det blev så kul sista gången. Hade varit ett lättare beslut om det varit riktigt trist…

  • Svara
    Peppe
    2 september, 2014 kl 22:14

    Du är säkerligen välkommen på ett ”prova på pass”. Det är skillnad mellan att delta och att leda! :)

    • Svara
      Anna (orka mera)
      3 september, 2014 kl 10:42

      Jag dyker säkert upp någon gång! Jag kommer ju att sakna er :) Och då slipper jag ju dessutom att komma ihåg visselpipa… (by the way, du borde nog skicka din på service…)

  • Svara
    traningsgladje
    3 september, 2014 kl 06:43

    det ska ge energi, inte ta (alltihopa alltså, inte bara löpdelen utan hela projektet). särskilt mycket gäller det om man får lite betalt – eller inget alls.

  • Svara
    Mia
    3 september, 2014 kl 08:52

    Prioritera måste en ju. Och det är säkert helt rätt beslut av dig. Du kommer att få de där kickarna på annat håll i alla de där spännande löpprojekten du har för dig :)

  • Svara
    Lotta
    3 september, 2014 kl 10:20

    Låter helt rätt ändå! Håller med ovanstående, prioritera, få energi osv. Tyvärr räcker inte tiden till att göra allt man tycker är roligt.

  • Svara
    Kim
    3 september, 2014 kl 10:20

    TNT verkar så kul! Idag håller jag tummarna för mer klarhet i när jag kan vara tillbaka. Jag bor långt ifrån Bokskogen, men något pass borde jag ju kunna vara med på framöver tycker jag!

    • Svara
      Anna (orka mera)
      3 september, 2014 kl 10:44

      Det ÄR kul. Skogen är fantastisk och sällskapet! Jag hoppas du får möjlighet att testa! Håller tummarna för dig!

  • Svara
    Gert
    3 september, 2014 kl 10:32

    Tiden skall ju räcka till så mycket.Man hinner inte göra allt. Du gjorde säkert rätt.Prioritera måste ju alla göra.

  • Svara
    Rund är också en form!
    3 september, 2014 kl 21:10

    Tror att du har valt rätt, om jag läser mellan raderna. Som flera skrivit; det är mycket här i livet som är roligt. Men tyvärr hinner man inte med ALLT. Prioritering är det som gäller och extra kväll med familjen (?) får du njuta av istället :-)

    Kram M

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.