Aktuellt

Lidingö

Alltså det är Lidingöloppet idag. Det kan ingen ha missat. Facebook och Instagram svämmar över av Lidingö. Och jag hade så gärna velat vara med och leka. Men man måste välja och man kan inte få allt. Vem bestämde egentligen det? Jag vill ha ALLT.


Silvermedaljen i hamn. 2010 var året.

Jag har många minnen från Lidingö. Där har jag svettats, frusit, stått i bajamajakö, nästan missat starten, knutit skosnören, sprungit om Fredrik, blivit omsprungen av Fredrik. Jag har fått min värsta kramp ever och trott jag aldrig skulle kunna ta mig ut ur omklädningsrummet. Jag har köpt Aloevera-massagekräm-för-onda-vader i panik och sedan glömt på tunnelbanan. Lidingö ligger mig varmt om hjärtat och det är inte utan att man känner sig lite som Askungen utan balen idag.

Läser min race report från sist det begav sig och får knottror. Jag vill känna den känslan. Lyckost alla ni som springer idag. Och lycka till!

6 Kommentarer

  • Svara
    Mari
    27 september, 2014 kl 18:18

    Tråkigt att du inte kunde springa. Lidingö är fint, jobbar i närheten av banan, så brukar springa delar av den =)

    • Svara
      Anna
      28 september, 2014 kl 06:32

      Vilken lyx att jobba där! Själv är dagens stora utmaning att hitta en skog att springa i. Jag har mest åkrar och asfalt häromkring och det blir ett stort projekt varje gång man ska springa skog…

  • Svara
    Mari
    28 september, 2014 kl 09:03

    Riktigt härligt! Bodde på Ön förut, men bor nu i stan. Vilket också ställer till det, det där med att ta sig till en skog blir alltid ett projekt. Men vill man så kan man ;). Hoppas du hittar en fin skog att springa i, spring inte vilse bara =) kramar

  • Svara
    Sofia
    28 september, 2014 kl 16:42

    Det var magiskt! Vilken miljö och världens bästa löparväder!

  • Svara
    Anna Lindh
    30 september, 2014 kl 11:39

    Hej Anna! Jag kunde heller inte springa i år pga skadad hälsena och dessutom kom förkylningen kvällen innan som ett brev på posten. Men jag var där och jag grät och jag log och jag hade super kul iallafall. Det är en underbar magisk stämning och den vill jag bara uppleva och känna själv. Så jag anmäler mig till nästa år och hopas att jag är hel då. Hänger du på?

    • Svara
      Anna
      30 september, 2014 kl 12:47

      Låter onekligen lockande! Älskar det loppet. Så ja…. jag är nog på :)
      Vad är det med din hälsena? Själv har jag knölar på mina….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.