Aktuellt

Riktig löpare – check!

En riktig löpare springer i shorts, linne, mössa och vantar när det är kallt. Det är liksom själva definitionen på en riktig löpare. Idag blev jag ofrivilligt ganska riktig.

2014-08-07 08.16.27
T-shirt, kjol, buff och vantar. Har aldrig känt mig riktigare…

07.00. Sitter i bilen på väg till dagens löptur. Har inte haft annat än kortkort på mig de senaste månaderna och det finns inte i min sinnesvärld att just den klädseln kan vara kall. Kastar ett öga på termometern som visar 8 grader. ÅTTA grader. Så kallt har det inte varit sen typ stenåldern och jag känner mig plötsligt lite felklädd. Min gräns för kjol/shorts/t-shirt går nämligen vid 15 grader.

Hittar ett par cykelvantar och en buff i bilen vilket förhoppningsvis kan rädda mig från att frysa ihjäl. Inser efter ett par kilometer att jag är precis LAGOM varm. Att buffen och vantarna gör underverk när det är kallt. Jag tror minsann jag knäckt en av löpningens hemligheter…

5 Kommentarer

  • Svara
    anneliten
    7 augusti, 2014 kl 17:06

    12 grader brukar jag säga som gräns för att täcka armar och ben. Men å andra sidan har jag aldrig provat kjol ;-) Kanske blir det 15 där efter som det väl blåser in under… För mig brukar vantarna åka av ganska snart också i minusgrader. Men då har jag ju å andra sidan bra med kläder på mig.

  • Svara
    Nina
    7 augusti, 2014 kl 18:36

    Oj! Kallt! Känns märkvärdigt att det kan vara lägre temperatur än tjugo plus….

  • Svara
    Daniel
    7 augusti, 2014 kl 21:15

    Du ser cool ut!

  • Svara
    Johan
    8 augusti, 2014 kl 14:13

    På tal om stil och matchande klädsel…..

    • Svara
      Anna
      8 augusti, 2014 kl 16:51

      Vänta tills du ser morgondagens mundering…. den kommer ge dig gråa hår! Höll på shoppa nya kompressionsstrumpor bara för din skull men hann inte :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.