Aktuellt

Laddar för vinter

IMG_0709

Samtidigt som jag sörjer sommaren som plötsligt tog slut laddar jag för att överleva vintern på bästa sätt. Så här:

1) Har införskaffat nya Icebugs. De är inte de skönaste skorna på jorden men greppet är outstanding på is. Tack vare mina förra exemplar har jag hållit mig löpandes oavsett underlag de senaste vintrarna. Finns INGET skånskt underlag som går segrande ur striden. Dessutom var årets färg grymt snygg.

2) Fick D-vitamin och Strandnypon från Helhetshälsa som jag tänker ska komma väl till pass. Äter i vanliga fall inget kosttillskott, men D-vitamin fyller jag på under vinterhalvåret för att att hålla immunförsvaret på topp. Strandnypon fullspäckat med c-vitamin ska också kunna hjälpa till. Till skillnad från 2012 tänker jag nämligen inte vara sjuk fem veckor som uppladdning inför New York marathon. Jag ska göra ALLT för att hålla mig på banan. Om det så innebär att sova på soffan och bada i handsprit…

6 Kommentarer

  • Svara
    Rund är också en form!
    23 augusti, 2014 kl 14:11

    Jag har sprungit flera vintrar i gummidubbade skor. Funkar i snö, men har flera gånger spanat på metalldubb. Har dock inte fått tummen ur (än)… :-)

    Kram M

    • Svara
      Anna
      23 augusti, 2014 kl 21:58

      Snö är en sak men sånt har vi inte här i Skåneland. Här snackar vi skridskobana! Och det är helt fantastiskt att kunna lita helt och fullt på skorna då. Har aldrig glidit en millimeter.

  • Svara
    Gert
    24 augusti, 2014 kl 10:21

    Springer du när det är skridskobana?
    Jag har upptäckt att det är vackert att ligga på rygg och titta på stjärnorna
    men oj så öm rumpan kan bli. :)
    Är du helt återställd efter olyckan nu?

    • Svara
      Anna
      25 augusti, 2014 kl 07:02

      Jajemen! Jag springer i alla väder och underlag utom åska! Med bra skor slipper man dessutom ont i rumpan :) Känner mig nästan helt återställd. Kör jag för tunga övningar med axeln kan den protestera lite och ”hugga” dagen efter. Men det händer inte så ofta :)

  • Svara
    Daniel
    25 augusti, 2014 kl 06:59

    Precis, det blir midgrader direkt efter snöfallet och sedan klarnar det upp och blir kallt. Frusen packad snömodd överallt. Har själv sprungit med egendubbade skor, men både skorna och dubbarna börjar bli slitna.

    • Svara
      Anna
      25 augusti, 2014 kl 07:03

      Ja om ändå snön kunde ligga kvar… den där frusna modden är liksom värsta möjliga. Man får se det som bra träning för fotlederna…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.