Aktuellt

Körsbärsdalen – trailcamp!

2012 åkte jag på mitt första löparläger. Det var Trailcamp Körsbärsdalen i Stigarnas regi. Vi var 4 tjejer och 11 killar. Alla hette Andreas… Vi bodde spartanskt på vandrarhem. 3 halvkalla duschar och 15 personer. Lagade vår egen mat.

Photo 2012-09-01 14 12 24

Men stigarna ville har mer tjejer på stigen. Efter långa teorier om varför tjejerna uteblev förärades de kommande trailcampsen med fler duschar, bättre boende (i vissa fall spa) och god mat. Tjejerna strömmade till och vid senaste lägret hade tjejerna tagit över.

Anyway. Jag gillar båda koncepten. Både självhushållet och hotell-lyxen. Jag gillar hela grejen med träningsläger och kan liksom inte få nog. På löparläger lever man nämligen kungligt. Äter den godaste maten, träffar det trevligaste sällskapet och springer i de vackraste miljöerna.  Tre dagar på löparläger ger fullt med äventyr för pengarna, och en energiboost som räcker resten av året. Plus en massa nya vänner.

I början av oktober kör Stigarna Trailcamp Körsbärsdalen igen.  Om jag inte vore inbokad till Kroatien precis då hade jag lätt åkt. Jag funderar till och med på att klona mig för att kunna åka, men har inte hittat lämplig klonings-klinik. Därför tänkte jag att ni kunde åka istället. Så att jag om jag nu inte själv kan vara med, åtminstone kan få rapporterat om hur fantastiskt ni har det. Vad sägs om det? 

Seså, in och boka er nu. Det här vill ni inte missa!

8 Kommentarer

  • Svara
    Andreas
    14 augusti, 2014 kl 09:28

    Andreas, fint namn!

  • Svara
    Daniel
    14 augusti, 2014 kl 14:52

    Själv springer jag gärna i och i närhet av törnrosdalen !

  • Svara
    Rund är också en form!
    15 augusti, 2014 kl 08:19

    Jag som aldrig varit på läger…. :-o
    Känns som jag måste!! :-)

    • Svara
      Mikael Björk
      15 augusti, 2014 kl 19:40

      Du är hjärtligt välkommen. Än finns det ett par platser kvar!

    • Svara
      Anna
      16 augusti, 2014 kl 06:13

      Det ÄR ett måste…. Du kommer inte att ångra dig :) Det jobbigaste med läger är post-läger-depressionen man får efteråt. Men den får man ta :)

  • Svara
    Kari - långlöpare och (snart) kanalsimmare
    15 augusti, 2014 kl 08:34

    Jag är redan inbokad. Det är bra att ha något att se framemot på hösten – det blir liksom lättare att gå tillbaka till jobbet (nu på måndag) när jobbstarten är en del av en nedräkning till något som är så här roligt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.