Aktuellt

Fel plats i salen

Kommer lite sent till Body Pumpen, eller rättare sagt bara en kvart innan klassen startar. Då har de mer rutinerade bodypumparna sedan länge dukat fram sina saker och tjingat de bästa platserna. Jag blir förpassad längst ut på kanten. På rad tre. Klistrad in till väggen.  (Till saken hör att salen är grymt avlång. Vi snackar alltså kilometer från instruktören…)


När man tränar hemma kan man välja plats själv…

På den här platsen känner jag mig inte bekväm. Jag vill stå på första raden, snett framför instruktören. Inte rakt framför, det känns fånigt, då vet jag inte var jag ska titta.

På tredje raden är det bara en massa människor i vägen. Jag vill ju se instruktören. Och mig själv i spegeln. Inte för att jag är våldsamt snygg utan för att kolla tekniken.

Ute på flanken börjar tankarna snurra. Jag tänker att det inte kommer att gå att bodypumpa på den här platsen, men jag har fel. Det går alldeles utmärkt och armarna skakar så jag knappt kan låsa upp cykeln på vägen hem. Gläds åt att ha blivit trött någon annanstans än i benen som omväxling! (Ja, jag fegade på benlåtarna! Det FÅR man efter ett fjällmaraton)

Har du någon favoritplats?

8 Kommentarer

  • Svara
    anneliten
    13 augusti, 2014 kl 07:05

    Hi hi. Själv är jag snabb som en vessla just nu och snor platsen direkt under luftkonditioneringens utblås. Resten av året vill jag stå som du – längst fram, men inte rakt framför ledaren.

    • Svara
      Anna
      13 augusti, 2014 kl 14:31

      Oj där vill jag absolut inte stå. Där BLÅSER det ju. Det värsta som finns… :)

  • Svara
    Lina
    13 augusti, 2014 kl 09:01

    första raden, lite snett åt höger, så jag ser instruktören och har god sikt i spegeln för och kolla tekniken! :)

    • Svara
      Anna
      13 augusti, 2014 kl 14:30

      Tur att vi inte går på samma pass. Då hade vi ju krockat :)

  • Svara
    Liselotte
    13 augusti, 2014 kl 14:23

    Men det är ju sjuuukt viktigt! :-) Alltid längst bak i vänstra hörnet! // hon som efter 7 år på annan ort gick och ställde sig längst ner till vänster på gamla gymmet igen – och blev sur när ”nykomlingar” inte förstod att det var ”min” plats ;-)

    • Svara
      Anna
      13 augusti, 2014 kl 14:32

      Och jag som alltid undrat vem som frivilligt vill stå längst bak. Där ser man ju inget och missar halva feelingen :) Tur att vi alla har olika favoritplatser. Det hade blivit jobbigt om alla skulle stå på samma plats!

  • Svara
    Mari
    13 augusti, 2014 kl 18:02

    Längst fram, men inte framför instruktören. Mest för att hålla koll på mig själv i spegeln =)

  • Svara
    Malin O
    14 augusti, 2014 kl 13:53

    Bakom någon som ser proffsig ut! Då kan jag kolla in dem OCH instruktören!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.