Aktuellt

Fyra om dagen…

Läste någonstans att man inte nödvändigtvis behövde spamma facebook/instagram och bloggar mer än fyra gånger om dagen om hur fantastiskt man har det. Att det kan bli tjatigt och skapa avundsjuka. Fast jag har svårt att hålla mig. För idag är åter igen en sån där bra dag. Som började med världens längsta grötfrukost i solen. Fortsatte med ett alldeles för klurigt korsord i trädgården. Ett par grisiga backintervaller och lunch, i väntan på en eftermiddag med rawfoodkakor, yoga in da park, picknick in da park och kanske möjligtvis eventuellt men troligen inte för att jag är så feg: ett kvällsdopp!

P7160010

Håll för öronen om ni vill, men sommaren är min bästa tid. Då lever jag som allra allra mest. Njuter. Jag lovar att skriva fyra negativa saker som kompensation den där dagen i november när regnet spikar mig i ansiktet. När jag fryser in i märgen och jag stressar ihjäl mig bland alla måsten. Men tills dess tänker jag fortsätta leva livet på min pinne! Glad semester hörrni!

6 Kommentarer

  • Svara
    Sarah Jaxell
    17 juli, 2014 kl 13:43

    Haha jag konstaterade just att det är en toppendag och jag glädjer hela fb med det! Måste ju vara mycket skitroligare att få läsa om det än kräksjuka.

  • Svara
    Carolin
    17 juli, 2014 kl 22:40

    Åh men så länge det är glada peppiga roliga saker så är det ju okej, mindre kul när folk är negativa dygnet runt!

    Låter som en riktigt mysig dag ju!

  • Svara
    Nina
    18 juli, 2014 kl 09:32

    Exakt så!
    Jag begriper faktiskt inte varför man ska behöva hålla igen och hålla inne med sin glädje?! Vi peppras ändå av alltför mycket gnäll och suck!
    Keep up the njutning!

  • Svara
    Gert
    18 juli, 2014 kl 09:41

    Ha en trevlig skön sommar. :)

  • Svara
    dietandthecity
    19 juli, 2014 kl 15:25

    Njut och lägg upp det du vill :)!

  • Svara
    Lotta
    18 augusti, 2014 kl 09:05

    Det låter fantastiskt, glad för din skull! Själv har jag haft en så härlig sommar att jag inte hunnit/orkat/velat läsa en enda blogg på evigheter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.