Strukturera mera!

Knappt har man skuttat över mållinjen på Stockholm marathon innan det är dags att flytta fokus mot nästa mara – NEW YORK – i början på november.

 image 

Inför Stockholm hade jag bara slösprungit, utan mål och mening. Utan plan. Bara samlat mil. Och pga skador och TRE förkylningar inte ens speciellt många mil.

Till New York ska jag komma förberedd. Smart Marathon Training ska bli min bibel och första träningsveckan börjar redan idag. Fast jag börjar med att fuska lite. För det här är ingen vanlig vecka…

Den här veckan är vi nämligen barnfria HELA helgen. Och då ska vi cykla moutainbike på så många Skåneleder vi bara hittar. Och när vi inte hittar fler ska vi leta lite till, hitta lite fler och springa tills vi inte orkar mer.

Nästa vecka blir det ordning på torpet. Fr om träningsvecka 2 ska jag följa min bibel slaviskt (ja, jag ska lyssna på kroppen också…) och komma väl förberedd till New York. Jag är taggad och übermotiverad att för första gången på mycket länge få struktur.

Motivationen på topp alltså. Bring it on!

13 reaktion på “Strukturera mera!

  1. Härligt!! jag älskar listor och planer och struktur. Synd att jag är så dålig på att följa dem bara … Men, man kan ju bättra sig. Ska bli kul att följa dig.
    Jag ska strukturera löpningen efter Running Sweden´s LL-program så fort benet är i skick igen.

  2. Bara du inte tappar glädjen i alla listor. Jag borde definitivt bli mer strukturerad. Men vill kunna springa ut med ett leende på nästan varje pass, oavsett väder. :-) Jag har väldigt svårt för påtvingade måsten.

    • Känner jag mig själv kommer jag inte vara superstrikt. Händer det något roligt längs vägen är jag inte rädd för att modifiera lite :)

Kommentera