PIZZA!

Det är skillnad på pizza och pizza. Den från lokala pizzerian med slemmig skinka, 2 kg billig ost och burksvamp ger jag inte mycket för.  Då gör jag hellre min egen.

Igår blev det en svensk superfood pizza från min nyaste kokbok. Så här:

page

Pizzadegen är spetsad med linfrön och solrosfrön. På det en topping bestående av hasselnöt- och ruccolapesto,  kokta rödbetor, rödlök, mozzarella, torkade blåbär och rostade hasselnötter. Sen lite parmaskinka till det. Underbart!

5 Kommentarer

  • Svara
    pilla
    12 november, 2011 kl 20:02

    Tack för tipset! Det blir lyxpizza i min matlåda nästa vecka.

  • Svara
    Joakim
    13 november, 2011 kl 12:31

    wow den ser för grym ut. Det där med linfrön i degen lät kul och rostade hasselnötter verkar också jättegott. Ställer mig dock lite skeptisk till rödbetorna.

  • Svara
    Anna (orka mera)
    13 november, 2011 kl 14:42

    Pilla – lyckost :)

    Joakim – var inte rädd för rödbetorna, de var hur goda som helst!

  • Svara
    Anna
    13 november, 2011 kl 16:45

    Åh den skulle jag vilja ha recept på!!! Ser smarrig ut!
    Kram Anna

  • Svara
    Anna (orka mera)
    15 november, 2011 kl 15:29

    Anna – jag lägger ut receptet om några dagar. Så slipper du fundera på vad du ska äta till helgen :)

  • Kommentera