Aktuellt

Rapport från försökskaninen

Mitt uttalade om den medelsvenssonska macklunchen verkat ha varit en öm tå hos vissa. Så äter minsann ingen! Av erfarenhet från alla mina kostrådgivningar vet jag dock att det inte är helt ovanligt. Hur som haver. Här kommer status på min försökskanin:

Förutom att han tycker maten är übertråkig att äta klagar han på att det burrar i fingrarna och trycker över öronen. Som om man överdoserat kaffe. Han har sår i mungiporna efter allt rostat bröd och som pricken över i:t är han rätt gnällig…

Samtidigt som han konstaterat att vitt bröd med prickig korv är en höjdare om man ska hålla sig mätt länge. Värsta Aftonbladet-scoopet – “banta med PRICKIG KORV. Så står du dig hela dagen.”

Ikväll väntar fiskpinnar med pulverhollandaise. För en medelsvensson äter ju inte mackor både till lunch och middag…

4 Kommentarer

  • Svara
    MALIN
    27 september, 2011 kl 15:37

    Åh, jag tror säkert att många äter så. En hel del av dem undrar säkert varför de är överviktiga också.
    Jag är grinigast i världen när jag är hungrig och ska jag äta mer.. Då blir jag tjock. Alltså tjock och grinig. Låter ju trevligt!

  • Svara
    Västgötskan
    27 september, 2011 kl 21:47

    Ha ha! Ska bli spännande att se hur han mår om ett par dagar… ;-)

    Jag erkänner; det händer (dock inte dagligen!) att jag äter mackor till lunch, nu när jag är föräldraledig och de två stora killarna är på dagis/skola… Dock inte vitt bröd och prickig korv. :-D

  • Svara
    fia
    28 september, 2011 kl 12:26

    fiskpinne kan man ju inte äta med sås för då blir ju paneringen blöt.. Citron och pulvermos ska det vara!

    Fiskpinne med pulvermos är nästan de enda halvfabrikat jag äter, man kanske inte står sig så länge på det, men gott är det :)

    Mackor till lunch äter jag dock aldrig…. jag avskyr mackor i nästan alla former, då går fiskpinnarna före.

  • Svara
    Magnus
    28 september, 2011 kl 12:52

    Fiskpinnar i brödrosten och pulvermos gjort av varmvatten från kranen är en klassiker. Snabbmat.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.