Ingen återvändo!

Idag hade jag planerat mitt sista intervallpass innan återbesöket hos naprapaten. 8 km på framhälen.

Jag hade också planerat sol och lite vårkänslor.

Fast någonstans gick det fel. Det regnar. Med inslag av snö.

Så det blir till att bita ihop, knyta handen i fickan och trotsa eländet. Om tio dagar är det vår!

8 Kommentarer

 • Svara
  Jenny
  10 mars, 2011 kl 11:26

  Lyckost dig som ändå kan träna och slipper dumma baciller….njut!!!!!

 • Svara
  Daniel
  10 mars, 2011 kl 12:01

  Det ska bli ännu värre mot kvällen så bara ut med dig! SJälv ska jag köra intervallstege ikväll så du är inte ensam om att ge dig ut i skiten. Det härdar och man mår såååå bra efteråt, ta med dig det som motivation! :D

 • Svara
  soffan
  10 mars, 2011 kl 12:32

  Brrr… Ja, nu får det vara nog. Väck med dumma vintern!

 • Svara
  JOHN
  10 mars, 2011 kl 13:03

  Lite regn är bara uppiggande tycker jag. Värre var det under gårdagens intervaller då vi fick smaka på både snöblandat och hagel. Kryddar man dessutom med lite motvind så vaknar pannbenet till liv :)

  Lycka till med framhälen!?!

 • Svara
  Emelie
  10 mars, 2011 kl 14:28

  You are making me look bad… Tänkte fega och köra styrka och spinning istället…

 • Svara
  jona
  10 mars, 2011 kl 18:39

  bra bra bra!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  10 mars, 2011 kl 19:28

  Jenny – ånej, har du trillat dit igen!! Min stora tjej och mannen har halsont just nu. Jag är LIVRÄDD!

  Daniel – det var kul åt ena hållet :)

  Soffan – ja fy tusan! Bort med den bara!

  John – lite regn funkar. Men BLÅSTEN!!! Jag blir galen. Jag blåste omkring som en vante och kunde knappt sätta ner framhälen ens…

  Emelie – det finns inga dåliga väder :) Hihi!

  Jona – tack. Det känns fint efteråt i alla fall även om man svär lite när man ligger på max utan att komma framåt!

 • Svara
  John
  11 mars, 2011 kl 13:04

  Avundsjuk, jag är så AVUNDSJUK! (för att citera hon den där lilla bredbenta som jag för tillfället glömt namnet på…) Jag vill också köpa Newtons! Det känns som mitt liv faller i spillror ifall jag inte får dessa skor i mina ägo snart! Snacka om i-landsproblem :)

 • Kommentera