In my dreams…

Det blev inga Newtons. Jag fick inte för naprapaten. Han tyckte inte jag hade tekniken att springa på dem och då skulle det bara bli pannkaka. Men om ett år – då får jag! Om jag har skött mig och varit en duktig elev. Så tills dess får jag fortsätta drömma. Men en bättre morot för att förbättra sin teknik kan väl knappast finnas?

image

Det blev teknikgenomgång på löpbandet. Jag som ENDAST springer på löpband på Löpblabbet har ju svårt redan från början. När jag dessutom ska fokusera på höften, knäna, fotisättningen, axlarna och blicken blir det riktigt snårigt.

Men nu har jag fått en lista över saker att tänka på. Jag har blivit vriden och snurrad åt konstiga håll och fått en stegringsplan.

Springa varannan dag. Utgå från 9 km och kunna springa sträckan utan problem två gånger innan jag får öka till 10 km. Osv. Låter som en bra plan. Om det inte vore för en liten Portugal-resa som kommer emellan.

Men som han sa. Vi får väl börja om när jag kommer hem…

3 Kommentarer

 • Svara
  Linn
  11 mars, 2011 kl 15:18

  Varför är det alltid så här? När man så himla gärna vill ha och har tänkt sig någonting så blir det ingenting.
  Jag är i samma läge just nu, har dock inte frågat någon expert om jag har teknik eller inte, men beställde på nätet eftersom de inte tar hem min storlek på löplabbet. Idag visade det sig att de är slut:((((( så det är bara att åka till löplabbet och springa på bandet igen….och komma hem med ett par tråkiga adidas igen:(

 • Svara
  Daniel
  11 mars, 2011 kl 15:59

  Anna! Han sa bara att du inte fick springa i dom, du kan fortfarande köpa dom! ;)
  Passar till det mesta! Kolla headern på Therese blogg och hon springer inte i sina vad jag vet ;)

  http://springtherese.blogspot.com/

 • Svara
  Anna (orka mera)
  11 mars, 2011 kl 18:03

  Linn – näääe, vad trist! Då blir det bara en pink lady. Du får ta en fin färg i alla fall så vi får vara lite färgglada där nere!

  Daniel – haha, så sant! Älskar hennes header. Skulle jag gift mig idag hade jag lätt tagit ett sånt bröllopsfoto!

 • Kommentera