Vasaloppsvecka

Nu sätter jag tänderna i musiken till helgens Vasaloppsfest. Min strategi är att utgå från förra årets spellista och byta ut vissa låtar mot lite nytt och fräscht.

När det gäller musiken till en 4-timmarsgrej ger det lite mer utrymme att flippa ut lite. Lite Playtones på timme fyra förgyller bara livet en aning.

För er som ska tillbringa söndag förmiddag i samma svettiga lokal som jag går det bra att lämna önskemål på låtar. Men Lasse Stefanz går fetbort. För dig som eventuellt tänkte önska det…

6 Kommentarer

 • Svara
  John
  28 februari, 2011 kl 11:29

  The Playtones tycker jag faktiskt är det enda seriösa bidraget på melodifestivalen än så länge (nu är jag ju en man som alltid blir tvingad att kolla på detta spektakel mot min vilja). Om du inte gillar hårdrock så vet jag iaf en låt som är perfekt vid träning. Den passar iaf min kadens helt perfekt när det kommer till löpningen, ”Fear no darkness promised child” med Timo Räisänen är klockren. Testa att träna till den så förstår du vad jag menar :)

 • Svara
  Jonna
  28 februari, 2011 kl 17:19

  Vasaloppsvecka jajamen! Fästmannen, pappa och svåger åkte Kortvasan i fredags, jag åkte Tjejvasan i lördags och på söndag åker jag och fästmannen Vasaloppet. Vasaloppsveckan är en bra vecka =) Tycker fortfarande ni ska spinna tills vi går i mål, hihi.

 • Svara
  soffan
  1 mars, 2011 kl 01:31

  Ja jösses, jag har också åkt på att köra någon typ av cykelvasa på söndag, klockan ÅTTA på morgonen, och jag som är en sådan obotlig tröttmössa på morgonen… Kunde de inte åkt lite senare… ;) ?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  1 mars, 2011 kl 11:29

  John – eller hur?! Så himla sköna! Ska kolla upp ditt låttips, låter onekligen intressant!

  Jonna – Vilken grym vecka!! Lycka till på söndag. Jag ska tänka på dig när vi går i mål :)

  Soffan – haha, du får väl dra ner mössan över huvudet så ser de inte om du sitter och smygsover lite :)

 • Svara
  Sara
  1 mars, 2011 kl 20:40

  Sen jag spinnade till Visit to Vienna med Sahara Hotnights på ett 2½-timmes pass blir jag alltid aspepp på spinning när jag den kommer på radion/spotify. Asbra!

 • Svara
  soffan
  5 mars, 2011 kl 16:19

  Hahaha, njaaa, kunde nog gått om det inte var jag som skulle instruera först etappen ;) …

 • Kommentera