Prisvärda spinningskor…

Mina spinningskor är 5 år gamla. De ser inte nämnvärt slitna ut trots att de snurrat miljoner varv. Och jag har ännu inte tröttnat på dem!!!  Därför ser jag ingen anledning att köpa nya. (Jag som annars älskar att shoppa och mer än gärna hittar minsta pyttelilla orsak till att få byta)

Men så länge jag sparar på spinningsko-kontot är det väl fritt fram att tulla på övriga träningskontot?

Igår blev det denna (fast den är mer orange/röd än den ser ut). Och två till…

Det ÄR roligare att träna i nya kläder.

4 Kommentarer

 • Svara
  Annelie
  27 februari, 2011 kl 22:21

  Instämmer i att det är roligt att shoppa. Jag behöver ett par kompressionsstrumpor. Är på god väg att få åderbråck trots att jag inte är så gammal och inte har några barn. Du har tränat i Gococo(?), är de prisvärda? Vilka skulle du rekommendera?
  Ha det gott!

 • Svara
  Helena
  27 februari, 2011 kl 23:06

  Den ser snygg ut, men inbyggd bh går fetbort för min del. Har ännu inte varit med om en överdel med sådan isydd som varit i närheten av att uppfylla mina krav (och då har det ändå bara rört sig om runtskuttande i provhytter :-) ) Men sugen på nya, färgglada överdelar är jag!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  27 februari, 2011 kl 23:11

  Annelie – har inte testat Gococos kompressionsstrumpor utan bara deras vanliga. Kompressionsstrumpor har jag CEP, Craft och X-sock. CEP är i särklass dyrast (595 kr), snyggast (rosa) och har bäst kompression. Craft är mer som en knästrumpa, värmer lite men trycker inte. X-sock är någonstans mittemellan. Lite tjockare än övriga två.

  Helena- jag har alltid en sportbh under. De där inbyggda är inte gjorda för mig heller. Förälskade mig i färgen (som ju inte är samma som på bilden) :)

 • Svara
  Annelie
  28 februari, 2011 kl 12:54

  Tack. Då vet jag lite mer.

 • Kommentera