Packar…

image

Packar sommarkläder och drömmer mig bort. Har lagt in alla löprundor i gps:en för att slippa springa vilse. Nu väntar en vecka med bergslöpning, spinning under bar himmel, core-träning, vandring, och plask i poolen. Blandat med en massa härlig familjetid.

Det här ska bli gött. 

8 Kommentarer

 • Svara
  Sofie RW
  2 januari, 2011 kl 15:06

  Måste vara jättejobbigt detdär packandet. Stackars dig… Not. Hoppas ni får en underbar semester!

 • Svara
  Cecilia
  2 januari, 2011 kl 15:58

  Letade efter inspirerande träningsbloggar och hamnade här.

  Ser fram emot en utvärdering av resmålet när du kommer hem. Har tänkt åka dit på en tjejresa och bara träna, träna och träna men nu lutar det åt att familjen följer med så då blir det kanske bara träna, träna, sola och bada… :-)

 • Svara
  johanna t
  2 januari, 2011 kl 21:39

  Ha det så gott utomlands, saknar lite goda recept och även om du har några tips om träning under graviditet kan se ut. tex hur gjorde du med träning o mat?

 • Svara
  Ingmarie
  2 januari, 2011 kl 22:42

  Aaaah! Ser fram emot att få läsa om vartenda steg du tar, vartenda plask i poolen du gör och hur solen värmer. Så jag vet vad som väntar. :-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  2 januari, 2011 kl 22:46

  Cecilia – jag lovar att rapportera från playitas så du vet vad du ger dig in på :) Jag har hela familjen med så det blir väl träna, träna, sola och bada för mig med. Eller rättare sagt: titta på när andra badar. Det är förmodligen för kallt för mig :)

  Johanna T – ska försöka bättra mig när det gäller recepten. Tack för dina önskemål, jag ska försöka få ihop något när jag kommer hem igen!

  Ingmarie – jag lovar att rapportera allt. Nu när jag har min nya iphone kanske jag t om hittar tillbaka till datorn efter löprundorna :) Ses om en vecka!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  2 januari, 2011 kl 22:47

  Sofie RW – ja det är verkligen ansträngande att packa… och ännu värre att packa upp. Men det är det tamejtusan värt :)

 • Svara
  Lotta
  3 januari, 2011 kl 00:31

  Härligt! Ha en fantastisk resa och spring inte bort dig nånstans.. :P

 • Svara
  Ann
  3 januari, 2011 kl 12:01

  Ååååh så underbart! Skapligt avis…längtar efter att få läsa om härligheterna. Ha det så underbart, trevlig resa och NJUT!!

 • Kommentera