Onsdagens träning: 21 km backlöpning och Kara-t-robics

IMG_0037 IMG_0033

IMG_0029 IMG_0036

Dagen började med 21 km löpning ute i INGENSTANS. Underlaget en blandning mellan grov sand och singel. Runt omkring bara berg. Hela tiden smygande uppförsbacke, ibland med inslag av RIKTIG uppförsbacke men oftast helt ok. Tills jag närmade mig fyren som skulle vara vändpunkt på banan. Fyren syntes på LÅNGT håll. Den låg nämligen högt uppe på ett berg. Det var med visst mått av rädsla jag satte tänderna i den backen. En klunk vatten och en knuten näve. Bring it on!

Flåsade som en blåsbälg och stegen var varken lätta eller kraftfulla. Men sakta men säkert tog jag mig upp. Med ett par lår som kändes tjockare och tjockare.

Photoshoot på toppen följt av jordens nerförsbacke. Att bromsa på vägen ner sved i redan trötta ben, vill jag lova,men hemvägen gick ändå hyfsat lätt.

Några timmars återhämtning innan det var dags för semesterns höjdpunkt (?!?): KARA-T-ROBICS…

Hela familjen på plats, taggade till tänderna. Hur galet skulle det egentligen bli??

DSCF5040

Haha, vilket skämt. Det var inte det minsta galet. Vi stod och trampade på stället och viftade lite på armarna, I EN TIMME! Pulsen gissningsvis kring 100 och inte ens att räkna som träning. Men ganska lagom efter en tuff halvmara.

2 Kommentarer

 • Svara
  Carina
  5 januari, 2011 kl 23:42

  Bra träning!! Vad gör man inte för en bra bild ;)

 • Svara
  Lotta
  6 januari, 2011 kl 00:30

  Löpningen låter grym! :)

  måste erkänna att jag aldrig ens varit sugen på att testa kara-t-robis när jag varit i väg..

 • Kommentera