Inte alltid som man tänkt sig…

Ville börja det nya året med ett långpass men vädergudarna ville annorlunda. Vädret i sig är det visserligen inget fel på, klarblå himmel och sol. Det är underlaget som strular. Tidigare regn och nollgradigt har gjort vägarna till skridskobanor och det är nästintill omöjligt att ens ta sig ut till brevlådan med livet i behåll.

Så jag skjuter löpningen framför mig och spinnar in det nya året.

Om två dagar är isen ett minne blott för då springer jag i Playitas! Den tajmingen kunde knappast varit bättre!

3 Kommentarer

 • Svara
  Thomas
  2 januari, 2011 kl 11:06

  Samma problematik här!
  Idag är gatorna isigare än nånsin, så det blir att söka sig inomhus.
  Men jag ser inte fram emot 20 km på löpband :-(

  Ha det så himla trevligt i Playitas! ;-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  2 januari, 2011 kl 22:48

  Thomas – impad över ditt långpass på löpband. Jag hade ALDRIG fixat det! Tar med mig lite värme hem så slipper du löpbandet nästa gång :)

 • Svara
  fun math games
  3 januari, 2011 kl 20:16

  pass it on

 • Kommentera