Framme!

Idag har varit en märklig dag. Den startade med havregrynsgröt kl 03.45, fortsatte med lunch på flyget kl 08.50 (!) och sen en lång svält fram till vi nådde hotellet kl 14. Och som man kan vänta sig när Skalman inte får sin sömn och sin mat, kändes kroppen därefter – trött, seg och med huvudvärk. Bestämde därför tidigt att inte träna idag utan vila mig i form inför morgondagen och resten av veckan.

Efter en bit mat testade barnen poolen och sen blev det upptäcktsfärd i hotellområdet. Snacka om självplågeri… Först passerade vi ett spinningpass med fullt ös. Blev sedan förbisprungna av ett par löpare samtidigt som vi såg en väldigt, väldigt liten löpare i orange tröja börja sin tålmodiga resa uppför ett av bergen som omger stället. Steg för steg…

Trots en bankande huvudvärk skrek det i träningstarmen. Men jag höll mig. Och laddar. För i morgon startar jag dagen med solhälsningen kl 08.00 följt av en 9 km löptur. På eftermiddagen har jag lovat dottern 4 km löpning och det totalt galna träningspasset kara-t-robics, en blandning mellan karate och aerobics. Så crazy är jag. Men att följa med henne på vattenaerobics var att gå för långt. När vi snackar minusgrader i vattnet överlåter jag uppgiften med varm hand till hennes far…

6 Kommentarer

 • Svara
  Carina
  3 januari, 2011 kl 23:18

  Åh härligt med semester!! Hoppas ni får många roliga träningspass!! kara-t-robics… låter livsfarligt ;)

 • Svara
  Ingmarie
  3 januari, 2011 kl 23:31

  Då vet jag hur jag kommer att må på söndag… ;-) Men inte är det väl MINUSgrader i vattnet? :-O

 • Svara
  Linn
  4 januari, 2011 kl 00:10

  Det här låter ju bara för bra för att vara sant! Njut varje sekund! Lova det!

 • Svara
  anneliten
  4 januari, 2011 kl 08:47

  Försöker övertyga familjen om att åka på sportlovet – tonrstjejerna tycker det är för kallt! 20-22 grader och sol räcker inte…

 • Svara
  Jenny
  4 januari, 2011 kl 09:48

  Vad härligt det låter. Kör hårt nu!

 • Svara
  Lotta
  4 januari, 2011 kl 11:53

  åh så härligt!

 • Kommentera