Julvecka

Den här veckan blir en utmaning att planera.  Sista julförberedelserna, självaste julafton och en tågresa till Umeå konkurrerar med min spring-tid.  Men en sak är säker. Jag springer på julafton – för så gör riktiga löpare. Jag springer även på juldagsmorgon för att ha ro i kroppen att bli fast på ett SJ-tåg i många timmar.

Men först och främst springer jag idag. Till Lund och Alzheimerföreningen med MÅNGA pengar. Idag ska vi nämligen överlämna intäkterna från Kävlinge Ultraintervaller. Det är bara att hoppas de blir glada. Det hade jag blivit för dryga 40 000 kronor!

7 Kommentarer

 • Svara
  Annelie
  20 december, 2010 kl 10:55

  Åh, vad bra jobbat! Nog måste de bli glada på alheimersföreningen. Ha en riktigt God Jul!

 • Svara
  Lotta
  20 december, 2010 kl 11:59

  40 000! wow, bra jobbat!

  jag har oxå tänkt springa på julafton för första gången, om jag hinner bland all matlagning.. lite planering och förberedelse så borde det funka. :D

 • Svara
  Ann
  20 december, 2010 kl 13:30

  Jag har oxå fixat en plan nu som jag hoppas är vattentät!! Springa bör man annars dör man. Och absolut på julafton!!!

  Och fy tusan vilken braig julklapp ni fixat till alzeimerföreningen, sååå grymt!

 • Svara
  Jenny
  20 december, 2010 kl 14:29

  Absolut lite tomtelufs på självaste julafton och juldagen är en perfekt dag att jogga en sväng till!

 • Svara
  Karin
  20 december, 2010 kl 15:04

  Så om man inte springer på julafton men alla andra dagar så är man ingen riktig löpare då?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  20 december, 2010 kl 16:52

  Karin – helt rätt uppfattat :) Förra året var jag i Thailand och missade löpningen pga en elefant-tur i bergen. Så nu har jag varit oriktig ett helt år… Dags för ändring!

 • Svara
  Sara
  21 december, 2010 kl 22:19

  Jag springer också på julafton! Det är ju bästa julklappen :)

 • Kommentera