Shoppat loss

Jenny väckte shoppingbegäret i mig. Så jag shoppade loss lite på internet. Det är så behändigt när man inte ens behöver gå utanför dörren.  Resultat:

Asics Ladies Gel DS Trainer 16 Shoes

 

Så nu väntar jag snällt på brevbäraren. Fast det tar ju några dagar från England… Tålamod Anna, tålamod.

8 Kommentarer

 • Svara
  Sara
  9 november, 2010 kl 17:57

  Åh, vilka fina skor, vill också ha! Vilken modell är det?

 • Svara
  Malin
  9 november, 2010 kl 18:29

  vill också ha, älskar turkost! Kul med färg!

 • Svara
  Ingmarie
  10 november, 2010 kl 00:40

  Tre bh:ar?

 • Svara
  KarinA
  10 november, 2010 kl 08:40

  Snygga skor! Varför föll du för dem och vad ska du ha dem till? Bh:arna är det en sort du haft tidigare, eftersom du köper tre? I så fall undrar jag vad det är som du tycker är bra med just de behåarna. Kram

 • Svara
  Annelie
  10 november, 2010 kl 10:37

  Så snygga skor!!!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  10 november, 2010 kl 11:03

  Sara – DS trainer. Köpte mitt första par av den modellen nu i höst och jag älskar dem! Fast de blev lite sunkiga efter ett lerigt Lidingö så jag tänkte att jag kunde ha ett par regnskor och ett par finskor….

  Malin – färg är kul! Jag blir glad av färg :)

  Ingmarie – eeeh, ja. Alla gamla har åkt med i någon surtvätt och jag får inte ur lukten. Så jag slog på stort!

  KarinA – Det är samma modell som mina tidigare som jag älskar. Sen kan jag ju inte hjälpa att jag föll pladask för färgen! BH:arna är min favoritsort. Varför jag köper tre ser du i svaret till Ingmarie :)

  Annelie – eller hur!! Me like :)

 • Svara
  Sara
  10 november, 2010 kl 18:38

  Var beställer du när du beställer från England? Är det billigare än i butik? Jag är också sugen på ett par nya trainers, jag älskar de jag har nu. Men jag vet inte om jag vågar beställa utan att testa dem först, trots att jag har ett par sen innan.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  10 november, 2010 kl 22:46

  Sara – jag beställer här: http://www.wiggle.co.uk/ Betalar 85 pund (900 kr drygt) inklusive frakt och jag tror jag betalade 1600 kr för dem här hemma… Så vet man vad man ska ha kan man ju tjäna en del! Tycker jag du ska trösta dig med nu när du inte kan vara med och springa så långt på lördag :)

 • Kommentera