Frispel

Bakgrund:

1) Jag blev erbjuden att följa med som  löpfunktionär till Kanarieöarna.

2) Jarowski ringde och undrade om jag och min familj ville vara med i ett teve-program där vi skulle få åka till Playitas på Fuerteventura och visa hur man semestrar med träning på schemat.

Vad hände?

1) Första resan blev inställd.

2) Familjen fick kalla fötter ang andra resan. Fasen, jag vågar ju inte ens vara med på släktfilmerna från julafton. Dessutom vet man hur det är med såpor, de hade säkert förvridit oss och framställt oss som något jätteläskigt. Typ träningsnördar…eehhhh…

Och sen?

Efter att haft siktet inställt på Kanarieöarna hela TVÅ gånger och sen mötas av jordens snöfall, var det inte helt otippat att vi skulle få frispel här hemma. Och eftersom jag surfat runt på Playitas några varv i samband med Jarowski-prylen så kände jag mig ju nästan hemma där. Fredrik var lättövertalad. Barnen om möjligt ännu mer lättövertalade!

3 januari åker vi. Och när snön yr här hemma då springer vi kortbenat eller avnjuter ett spinningpass utomhus. Ibland är det riktigt kul att vara spontan! Det finns 4 platser kvar om det finns fler som tycker broddar är trist…

15 Kommentarer

 • Svara
  Thomas
  29 november, 2010 kl 12:48

  Wuhuuu,… Vad roligt!

  Jag hänger gärna med :-)

 • Svara
  Kerstin
  29 november, 2010 kl 13:56

  Men det hade varit kul att följa er på tv, men förstår er. ha en skön semester, kram

 • Svara
  Jerker
  29 november, 2010 kl 14:49

  Grymt, lyllo er!

  Finns det plats för fler träningsfamiljer på resan :)

 • Svara
  Katarina
  29 november, 2010 kl 15:02

  Vi åker på söndag :) Du ska få rapport när vi kommer hem om de blivit bättre att leva upp till sin marknadsföring, första gången jag var där blev jag förbannad. Stället är toppen, frächt, fint och riktigt bra mat. Men löpningen… Katastrof. Var var de markerade löpslingorna??! Och MTB tracksen? Som tur var hade vi lagt in alla våra träningpass som GPS rundor. Men det kunde blivit katastrof.
  Däremot tror jag det kommer bli riktigt bra om stället verkligen får till löpvänligheten.
  Förstår inte hur ett visst varv kunde byta Gran Canaria mot Playitas??? Trodde det var en LÖP-resa man skulle arrangera. Jag är ingen svag löpare, men jag upplevde löpningen som TUFF, antingen långa sega backar, branta backar eller motvind. Vackert men hårt.

  Tycker också att det hade varit kul att se er på TV. Men hatten av för er integritet :)

 • Svara
  Jenny
  29 november, 2010 kl 15:16

  Grymt skoj för er! Vilken chans..! Superkul!

 • Svara
  Linn
  29 november, 2010 kl 16:04

  Åh vad härligt! Hoppas ni får riktigt skönt. Vad underbart att få lite värme :) har precis satt upp julbelysning på kontorets balkong och är bokstavligt talat en isbit.

 • Svara
  Sara
  29 november, 2010 kl 20:55

  Åh, hærligt!
  Jag har svårt att bestæmma mig før vad det blir før resa før mig. Hade siktet instællt på Gran Canaria ju. Nu væljer jag mellan Varvets resa till Playitas och M;ontegordo med Springtime. Beslutsångest!

 • Svara
  Daniel
  29 november, 2010 kl 23:00

  Låter jättehärligt! Var har du ”gilla”-knappen ;)
  Stort GILLA! på detta! :)

 • Svara
  Malin L
  29 november, 2010 kl 23:56

  Låter ju underbart!! Och det blir säkert mer semester utan tv-team än med… Önskar er en trevlig resa :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  30 november, 2010 kl 14:54

  Thomas – klart du ska! Det var bara att trycka boka, sen var det klart, typ. Inget svårt alls. Alldeles för lätt faktiskt :)

  Kerstin – du får följa oss på bloggen istället. Där jag själv styr över hur vi framställs!

  Jerker – fyra platser kvar…

  Katarina – aj, sånt där ville jag ju inte höra! Hoppas de fått ordning på löpspåren nu då för annars riskerar jag att inte komma hem igen. Mitt lokalsinne är ju inget att hänga i julgranen precis. Förväntar mig en rapport om några veckor då! Och du slipper se mig på teve men får se mig alldeles live den 18/12. Ska bli kanonkul!

  Jenny – ja det ska bli grymt. Faktiskt den spontanaste resa jag bokat någon gång. Vi skulle ju vara hemma och renovera badrummet i år…

  Linn – värme ska inte bli dumt alls! Att få springa utan 25 lager kläder ska bli underbart!

  Sara – Montegordo vecka 12. Så slipper du vela mer :)

  Daniel – :)

  Malin L – Förmodligen! Och lite mindre regisserat. Ska bli hur skönt som helst.

 • Svara
  Coach F
  30 november, 2010 kl 18:40

  Badrum är värdsliga ting… Träna i värme is everything :-)

 • Svara
  Carina
  30 november, 2010 kl 23:11

  Var tvungen att surfa in och kolla. Det ser ju jättetrevligt ut, hoppas ni får en jättefin resa och att stället lever upp till förväntnignarna

 • Svara
  Ingmarie
  30 november, 2010 kl 23:22

  Åh vad roligt! Jag tänkte åka den nionde. Är ni där då? Kom ihåg att snitsla rundorna. :-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  1 december, 2010 kl 11:42

  Coach F – du har ju fattat allt! Tur att du är så lättövertalad!

  Carina – hoppas jag med. Men hur fel kan det egentligen bli, man slipper ju underställen!!!

  Ingmarie – vi åker hem den tionde, så då hinner vi ju säga hej! Men följ aldrig snitslar som jag satt ut, de kan inte leda annat än vilse :)

 • Svara
  mina
  4 december, 2010 kl 17:57

  Åh vad härligt!
  Jag kan ställa upp för jarowski om det behövs! ;)

 • Kommentera