Spinning high

Jag skulle inte ta i. Jag skulle bara kolla in nya Activio på Gerdahallen. 19.45 är för sent för min smak, då sover jag typ. Jag skulle bara ta tillfället i akt att få lite inspiration. Utan att ta i…

Så hamnade jag på ett sjuhelsikes pass. Det var åka av från första stund. Det var intervaller, det var puls, det var pepp. Sån där mjuk pepp som inte är KOM-IGEN-NU-FÖR-FASEN!!!! utan som mer bara smyger sig på. Som får en att ta i fast man inte vill. Som får en att vilja fast man inte tänkte vilja. Som fullständigt tar över ens kropp, både hjärnan och benen. Som får en att göra saker man inte tänkte. Och som tar pulsen till nivåer man knappt visste fanns.

Klockan åtta på en helt vanlig kväll. Då man vanligtvis redan sover i soffan. Grymt!

7 Kommentarer

 • Svara
  Ellen
  19 oktober, 2010 kl 22:29

  Åh! Precis såna spinningpass älskar jag också. Du beskriver det väldigt bra – mjuk pepp som smyger sig på och får en att ta i fast man inte alls hade tänkt sig det. :) Jag ogillar starkt instruktörer som skriker som militärer…

 • Svara
  soffan
  19 oktober, 2010 kl 22:37

  Gött :) . Activio är ett RIKTIGT grymt hjälpmedel alltså!! Nästan så att jag önskar att jag instruerade vanliga cykelklasser också, bara för att få köra med det… Vi har plockat in det på Fitness24Seven också från den här terminen, var ju rädda att alla våra deltagare skulle smita över till Gerda annars ;) …

 • Svara
  Fitnesscoachen
  20 oktober, 2010 kl 07:59

  Låter härligt! Ibland får man låta sig dras med.

 • Svara
  Jenny
  20 oktober, 2010 kl 08:48

  Precis den där känslan ska man ha efter ett spinningpass, grymt!

 • Svara
  Emelie
  20 oktober, 2010 kl 09:06

  Åh, låter stormläckert! :)

 • Svara
  Sara
  20 oktober, 2010 kl 20:09

  Det låter inte helt fel!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  20 oktober, 2010 kl 21:50

  Soffan – hehe, smart drag där :)

 • Kommentera